Boekenplank:
Kies

Boeken van Emmy Abrahamson

Emmy Abrahamson was eerst actrice voordat ze schrijfster werd. Abrahamson groeide op in Moskou. Vertrok naar Londen om daar drama te studeren. Vervolgens ging ze aan het werk als actrice in Amsterdam en werd regisseur en artistiek directeur in Wenen. Sinds 2009 woont ze weer in Zweden. Haar eerste boek was een kinderboek. Haar eerste roman voor volwassenen, Hoe word je verliefd op een zwerver die in de bosjes woont, is gebaseerd op haar eigen ervaring. Zij werd in Wenen zelf verliefd op een zwerver.

Meer over Emmy Abrahamson

Genre: Roman

Geboren: 1976

Geboorteland: Zweden


Overzicht

Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont

Julia is een jonge Zweedse vrouw die in Wenen woont. Ze geeft Engelse les aan studenten die niet allemaal even gemotiveerd zijn. Ze wil graag een boek schrijven, maar iets vinden om over te schrijven blijkt moeilijker dan gedacht.

Julia is een beetje eenzaam en verveelt zich vaak. Als ze op een zaterdag op een bankje in het park zit ontmoet ze Ben. Ze raken in gesprek en Julia voelt zich direct tot hem aangetrokken. Hij is perfect!

Er is maar één nadeel: Ben is een zwerver. Hij woont in de bosjes en zou echt eens een douche moeten nemen. Kunnen hun werelden ooit samenkomen?

Schrijver: Emmy Abrahamson
Oorspronkelijke titel: Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021404660
Ebook: 9789021404677
Uitgever: Q