Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • L. Marie Adeline

Boeken van L. Marie Adeline

L. Marie Adeline is romanschrijver, televisieproducent en journalist.


Meer over L. Marie Adeline

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Lisa Gabriele, Kevin O’Leary

Geboorteland: Canada

Website: L. Marie Adeline


S.E.C.R.E.T.

  1. S.E.C.R.E.T. - S.E.C.R.E.T.
  2. Gedeeld geheim - S.E.C.R.E.T shared
  3. Onthuld geheim - S.E.C.R.E.T. revealed

gedetailleerd overzicht

S.E.C.R.E.T.S.E.C.R.E.T.

In S.E.C.R.E.T. zijn... Geen oordelen. Geen grenzen. Geen schaamte.

Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed.

De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken.

Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden.

Schrijver: L. Marie Adeline
Oorspronkelijke titel: S.E.C.R.E.T.
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022960271
Ebook: 9789044969870
Uitgever: Orlando
Gedeeld geheim

Nadat haar baas en geliefde, Will, haar hart heeft gebroken, stort Cassie Robichaud zich op S.E.C.R.E.T., het geheime genootschap dat haar leven volledig heeft veranderd door haar diepste seksuele wensen stap voor stap te vervullen.

Cassie begeleidt de nieuwste kandidaat, Dauphine Mason, en werft mannen om de nieuwe fantasieën uit te voeren. De verlegen Dauphine is eigenaresse van een vintage kledingwinkel in New Orleans. Door S.E.C.R.E.T. wakkeren haar seksuele gevoelens weer aan en hervindt ze het zelfvertrouwen om zich weer open te stellen voor de liefde.

Terwijl Cassie zich zorgen maakt of het ooit nog wat zal worden tussen haar en Will, vindt ze inspiratie in het begeleiden van Dauphine bij haar stappen. Beide vrouwen zoeken de balans tussen het volgen van je hart en het volgen van je passie, en hopen uit te vinden wat ze werkelijk verwachten van het leven en de liefde.

Schrijver: L. Marie Adeline
Oorspronkelijke titel: S.E.C.R.E.T shared
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022960295
Ebook: 9789044969948
Uitgever: Orlando
Onthuld geheim

Het enige waar Cassie Robichaud altijd naar heeft verlangd, is een relatie met Will Foret, de liefde van haar leven. Maar als Will erachter komt dat Cassie deel uitmaakt van S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap dat vrouwen helpt hun diepste seksuele verlangens te laten uitkomen, verbreekt hij abrupt hun relatie.

Met een gebroken hart stort Cassie zich op het begeleiden van Solange Faraday, de nieuwste pupil van S.E.C.R.E.T., en haalt ze de band weer aan met aantrekkelijke bad boy Jesse. Zal Solange haar geheime wensen in vervulling zien gaan? En zal Cassie, wanneer Will zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt, in staat zijn hem te vergeven? Terwijl beide vrouwen seksueel opbloeien, leren ze ook dat ware liefde dichterbij is dan ze dachten.

Schrijver: L. Marie Adeline
Oorspronkelijke titel: S.E.C.R.E.T. revealed
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492086105
Ebook: 9789492086112
Uitgever: Orlando