Boekenplank:
Kies

Boeken van Lydia Albadoro

Lydia Albadoro is een pseudoniem van thrillerschrijfster Lydia van Houten. Onder dit pseudoniem zijn voornamelijk kinderboeken verschenen, maar met De dwaas maakt ze een start met een nieuwe thrillerserie.

Meer over Lydia Albadoro

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Lydia van Houten, L.A. Dawn

Geboren: 1972

Land van herkomst: Nederland

Website: Lydia Albadoro


Overzicht

  • Het schaduwmeisje

Connor Grant

  1. De dwaas
  2. De magiër

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet schaduwmeisje

Twee vrouwen, één kist: wie overleeft?

Faith Visser heeft een droombaan op een cruiseschip. Ze kan haar geluk niet op als ze de rijke Italiaanse jet setter Vito Vitalis ontmoet. Haar toekomst lacht haar toe als hij Faith een droombaan aanbiedt voor zijn 'celebrity' klanten. De naïeve Faith valt als een blok voor hem, maar ze komt er al snel achter dat deze playboy haar gebruikt.

Ze sluit een wraakpact met Adriana, Vito’s ex-vriendin. Faith raakt verstrikt in een duivels spel. Als ze een duister complot ontdekt, vreest ze voor haar eigen leven. Dan ontwaakt ze spiernaakt in een snikhete container...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042466
Uitgever: Kabook

Connor GrantDe dwaas

Gebroken door de vermissing van zijn 11-jarige dochter Riley, en de daaropvolgende zelfmoord van zijn vrouw Sam, besluit rechercheur Connor Grant afstand te nemen van zijn oude leven. Hij leidt een teruggetrokken bestaan als schrijver, tot hij opdracht krijgt van de mysterieuze Leyla Rivers om het plaatsje Alttown te onderzoeken.

Grant raakt geïntrigeerd door haar verhaal over een vreemde vloek en een vermeende erfenis in het afgelegen dorp. Hij wil antwoorden en reist af naar de oude mijnstad, die afgesloten is van de moderne wereld. De dorpelingen leven er als mormonen.

De antwoorden die Grant vindt, onthullen een sinister plan. Nooit had hij kunnen vermoeden welk duister geheim Alttown verbergt.

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042428
Ebook: 9789464353860
Uitgever: Kabook
De magiër

Connor Grant heeft de verwarrende tijd in Alttown achter zich gelaten. Eindelijk lijkt alles mee te zitten, tot hij een opdracht krijgt van zijn oom: Sinclair is ernstig ziek en slikt noodgedwongen experimentele medicijnen van Astraeus. Als de productie stopt, is Sinclair ten einde raad.

Grant biedt zijn hulp aan en voor hij beseft waarin hij zich begeeft, is hij getuige van een moordaanslag op een medewerker van Astraeus. Grant vreest voor zijn veiligheid. Noodgedwongen keert hij terug naar Alttown, de afgelegen plek in de bergen, waar op dat moment een mysterieus rabiës virus alles in zijn grip houdt.

Door de reeks onverklaarbare, sinistere gebeurtenissen die hem blijven achtervolgen groeit er bij Grant een huiveringwekkend vermoeden, dat zijn werkelijkheid voorgoed op zijn kop zet...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042435
Uitgever: Kabook