Boekenplank:
Kies

Boeken van Lydia Albadoro

Lydia Albadoro is een pseudoniem van thrillerschrijfster Lydia van Houten. Onder dit pseudoniem zijn voornamelijk kinderboeken verschenen, maar met De dwaas maakt ze een start met een nieuwe thrillerserie.

Meer over Lydia Albadoro

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Lydia van Houten, L.A. Dawn

Geboren: 1972

Geboorteland: Nederland

Website: Lydia Albadoro


Overzicht

  • De moordcruise
  • De Wildclub
  • Doodstil
  • Het schaduwmeisje
  • Prooi
  • Schijnspel

Connor Grant

  1. De dwaas
  2. De magiër

Dubbel uitgegeven titels

  • Schim - zie De Wildclub
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe moordcruise

Delilah Engelman is een zeer populaire auteur van erotische romans. Na een moeilijke scheiding, een midlifecrisis en daaropvolgende depressie probeert ze haar zelfvertrouwen terug te winnen. Haar droom van een nieuwe start gaat in vervulling als ze een award wint voor beste erotische roman van het jaar.

In eerste instantie geniet ze van de cruise die haar wordt aangeboden. Echter, de uitreiking midden op de Middellandse Zee verandert in een horrorscenario als haar oude jeugdliefde spoorloos van het schip verdwijnt, en een geheimzinnige stalker haar leven ontwricht...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789083247984
Uitgever: Kabook
De Wildclub

De 33-jarige uitgerangeerde acteur Mason Robins leidt een onzeker bestaan in Manhattan. Dankzij herhaaldelijke afwijzingen ontwikkelt hij geld-, relatie- en slaapproblemen. 's Nachts doodt Mason de tijd met het lezen van zelfhulpboeken.

Nadat hij de bestseller van zelfverklaarde goeroe Naguru Aznahabi leest, komt Mason in contact met een sekte. Hij sluit zich aan bij de exclusieve "Wildclub". Vanaf dat moment komen al zijn dromen uit, tot zijn dochter Maggie spoorloos verdwijnt.

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789083330655
Ebook: 9789083330662
Uitgever: Kabook
Doodstil

Lerares Madeleine (Maddy) Bleyland ontmoet na haar arrestatie zedenrechercheur Nick Simons. Als Maddy een relatie met hem begint blijkt Nick er dubieuze praktijken op na te houden. Zo raakt ze verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Vanaf dat moment ontvangt ze vreemde doodsbedreigingen. De mysterieuze briefschrijver beschrijft uitvoerig wat hij met haar van plan is.

Dan blijkt dat Maddy niet zijn enige slachtoffer blijft. Ogenschijnlijk hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Toch komen er geheimen naar boven die leiden tot een bloedstollende ontknoping...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464805703
Ebook: 9789464805819
Uitgever: Brave New Books
Het schaduwmeisje

Twee vrouwen, één kist: wie overleeft?

Faith Visser heeft een droombaan op een cruiseschip. Ze kan haar geluk niet op als ze de rijke Italiaanse jet setter Vito Vitalis ontmoet. Haar toekomst lacht haar toe als hij Faith een droombaan aanbiedt voor zijn 'celebrity' klanten. De naïeve Faith valt als een blok voor hem, maar ze komt er al snel achter dat deze playboy haar gebruikt.

Ze sluit een wraakpact met Adriana, Vito’s ex-vriendin. Faith raakt verstrikt in een duivels spel. Als ze een duister complot ontdekt, vreest ze voor haar eigen leven. Dan ontwaakt ze spiernaakt in een snikhete container...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042466
Uitgever: Kabook
Prooi

De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash. Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Dit is pas het begin van een reeks bizarre voorvallen.

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464805758
Ebook: 9789464805741
Uitgever: Brave New Books


Schijnspel

Na het verlies van haar partner stort Susans wereld in. Op zoek naar een nieuw begin verruilt ze Nederland voor het zonnige Ibiza, waar ze haar geluk hoopt te vinden bij de charmante Daan. Al snel stuit Susan op een aantal vreemde gebeurtenissen in de Spaanse villawijk waar ze is gaan wonen. De verdwijning van buurvrouw Claire zet Susan aan tot een eigen onderzoek.

Terwijl ze dieper graaft, wordt duidelijk dat haar nieuwe buren een duister geheim verbergen. Steeds dieper raakt Susan verstrikt in een web van intriges. Ze moet vechten voor haar leven. Maar ze laat zich niet afschrikken. Vastberaden om de waarheid te onthullen gaat ze tot het uiterste.

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789083415024
Uitgever: Kabook

Connor GrantDe dwaas

Gebroken door de vermissing van zijn 11-jarige dochter Riley, en de daaropvolgende zelfmoord van zijn vrouw Sam, besluit rechercheur Connor Grant afstand te nemen van zijn oude leven. Hij leidt een teruggetrokken bestaan als schrijver, tot hij opdracht krijgt van de mysterieuze Leyla Rivers om het plaatsje Alttown te onderzoeken.

Grant raakt geïntrigeerd door haar verhaal over een vreemde vloek en een vermeende erfenis in het afgelegen dorp. Hij wil antwoorden en reist af naar de oude mijnstad, die afgesloten is van de moderne wereld. De dorpelingen leven er als mormonen.

De antwoorden die Grant vindt, onthullen een sinister plan. Nooit had hij kunnen vermoeden welk duister geheim Alttown verbergt.

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042428
Ebook: 9789464353860
Uitgever: Kabook
De magiër

Connor Grant heeft de verwarrende tijd in Alttown achter zich gelaten. Eindelijk lijkt alles mee te zitten, tot hij een opdracht krijgt van zijn oom: Sinclair is ernstig ziek en slikt noodgedwongen experimentele medicijnen van Astraeus. Als de productie stopt, is Sinclair ten einde raad.

Grant biedt zijn hulp aan en voor hij beseft waarin hij zich begeeft, is hij getuige van een moordaanslag op een medewerker van Astraeus. Grant vreest voor zijn veiligheid. Noodgedwongen keert hij terug naar Alttown, de afgelegen plek in de bergen, waar op dat moment een mysterieus rabiës virus alles in zijn grip houdt.

Door de reeks onverklaarbare, sinistere gebeurtenissen die hem blijven achtervolgen groeit er bij Grant een huiveringwekkend vermoeden, dat zijn werkelijkheid voorgoed op zijn kop zet...

Schrijver: Lydia Albadoro
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083042435
Uitgever: Kabook

Dubbel uitgegeven titelsSchim

Zie voor de beschrijving van dit boek: De Wildclub.

Schrijver: Lydia Albadoro
Oorspronkelijke titel: zie De Wildclub
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789083042411
Uitgever: Kabook