Boekenplank:
Kies

Boeken van Sally Andrew

Meer over Sally Andrew

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Zuid-Afrika

Website: Sally Andrew


Tannie Maria Mysteries

  1. Recepten voor liefde en moord - Recipes for love and murder
  2. Tannie Maria en de demonische monteur - Tannie Maria and the satanic mechanic

gedetailleerd overzicht

Tannie Maria MysteriesRecepten voor liefde en moord

De Zuid-Afrikaanse Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste schrijft ze recepten voor de krant, totdat de redactie haar een nieuwe rubriek geeft als Lieve Mona.

Natuurlijk blijft zij als ze maar even de kans krijgt haar recepten delen - niks zo troostend als traditionele Milktart bij liefdesverdriet. Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria ook haar eigen problemen onder ogen zien, met name wanneer ze een brief krijgt van een vrouw die door haar man wordt mishandeld.

Als deze vrouw vervolgens wordt vermoord, raakt Tannie Marie betrokken bij het moordonderzoek... tot ergernis van de rechercheur met de indrukwekkende kastanjebruine snor.

Schrijver: Sally Andrew
Oorspronkelijke titel: Recipes for love and murder
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492086693
Ebook: 9789492086426
Uitgever: Orlando
Tannie Maria en de demonische monteur

Nog voordat ze haar Chocolade Venustaart uit de oven kan halen, raakt onze heldin Tannie Maria - receptenschrijfster en speurneus - alweer verwikkeld in een nieuw mysterie.

Bushmen-leider Slimkat wordt vergiftigd met honing-mosterdsaus op de koedoesosaties. Maria verdenkt de blanke veebaron, wiens land door het Hoge Gerechtshof is toebedeeld aan de Bushmen.

Agent Henk Kannemeyer is bang om zijn vriendin Maria kwijt te raken en eist dat ze zich niet meer met speurwerk bezighoudt. Tannie Maria is echter vastberaden om erachter te komen wie het op Slimkat heeft voorzien. Bovendien heeft Maria ook nog wat persoonlijke zaken te onderzoeken, want ze is ervan overtuigd dat Henk iets voor haar verborgen houdt.

Schrijver: Sally Andrew
Oorspronkelijke titel: Tannie Maria and the satanic mechanic
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492086525
Ebook: 9789492086532
Uitgever: Orlando