Boekenplank:
Kies

Boeken van Jana Aston

Meer over Jana Aston

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jana Aston


Fout / Wrong

  1. Fout - Wrong
  2. Juist - Right
  3. Flirt - Fling
  4. Trouw - Trust

gedetailleerd overzicht

Fout / WrongFout

Ik val altijd op de verkeerde mannen. Homo? Player? Moederskindje? Check, check en check.

Nu kan ik niet stoppen met fantaseren over een van de klanten in de koffiebar, waar ik tussen de lessen door werk. Het is gewoon een onschuldige crush, toch? Het is niet zo dat ik deze man ooit buiten de koffiebar zie. Het is niet alsof ik hem ga zien als ik in de studentenkliniek een anticonceptiemiddel probeer te krijgen. Terwijl ik een ziekenhuishemdje draag. Zittend op een onderzoekstafel. Omdat hij de dokter is. Schiet me nu maar dood.

Maar wat als de man over wie ik de vuilste, meest schandalige fantasieën heb gehad, voor één keer allesbehalve fout blijkt te zijn?

Schrijver: Jana Aston
Oorspronkelijke titel: Wrong
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030541
Ebook: 9789493030534
Uitgever: SVM Publishing
Juist

Mijn kinderjaren waren perfect. Ik heb een mooi leven geleid, en ik ga het nu niet verpesten door de verkeerde man te kiezen. Ik heb mijn zinnen gezet op de beste vriend van mijn broer. Hij kent mijn familie al jaren. Hij is betrouwbaar en vriendelijk en knap.

Tuurlijk, hij ontwijkt me al sinds ik zes was. Ik ben misschien een beetje te opdringerig voor hem. Maar hij is de ware... toch?

Schrijver: Jana Aston
Oorspronkelijke titel: Right
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200171
Ebook: 9789464200164
Uitgever: SVM Publishing
Flirt

Ik heb een oogje op de beste vriend van mijn baas. Gelukkig is het niet de beste vriend van mijn broer. Of de broer van mijn beste vriend. Of… laat maar. Het is allemaal nogal cliché.

En nog erger? De beste vriend van mijn baas is zijn zakenpartner. Wat hem ook een beetje mijn baas maakt. Oké - het is niet een soort van. Het is absoluut zo. Gabe Laurent is verboden terrein. Helemaal off limits. Wat prima is. Ik doe het met mijn verbeelding. Hij zal het nooit weten. Nooit.

Tenzij mijn beste vriendin me een jaren tachtig tienerfilm seks quiz doorgeeft tijdens een vergadering en ik hem invul. En die eindigt in Gabe’s handen...

Schrijver: Jana Aston
Oorspronkelijke titel: Fling
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200539
Ebook: 9789464200522
Uitgever: SVM Publishing
Trouw

‘Klop klop!’ ‘Euh... Wie is daar?’

Ja. Dat was ik, op mijn laatste date. Voordat je medelijden met me krijgt moet je weten dat ik degene was die de grappen vertelde. Grappen als in meervoud, want ik heb het niet bij één gehouden. Natuurlijk niet.

Hallo, ik ben Chloe Scott. Het meest onhandige single meisje in de stad. Maar ik ga het voor mekaar krijgen. Echt waar. Ik ga leren hoe ik moet daten als een volwassene. Ik ga een orgasme krijgen dat ik niet aan mezelf heb gegeven. Ik ga verliefd worden en nog lang en gelukkig leven. Meteen nadat ik uit deze verhoorkamer kom.

Schrijver: Jana Aston
Oorspronkelijke titel: Trust
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200553
Ebook: 9789464200546
Uitgever: SVM Publishing