Boekenplank:
Kies

Boeken van Brenna Aubrey

Meer over Brenna Aubrey

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Brenna Aubrey


Gaming the System

  1. Tegen elke prijs - At any price
  2. Bij elke wending - At any turn
  3. Op elk moment - At any moment

gedetailleerd overzicht

Gaming the SystemTegen elke prijs

Ze weet niet of hij met haar speelt... of haar echt wil winnen.

Als Mia Strong, een populaire gamingblogger en trotse geek, haar maagdelijkheid online aan de hoogste bieder verkoopt, weet ze al dat het aandacht zal trekken. Maar wat ze niet zal aantrekken is echte liefde: zo zijn haar regels. Eén nacht, en dan is het klaar. Het is een wanhoopsdaad, want zonder de veiling zal ze haar vervolgopleiding medicijnen nooit kunnen betalen. Ook de ziektekosten van haar moeder stapelen zich op.

Adam Drake, die iedereen overbiedt en Mia 'wint', was een wonderkind op het gebied van software en werd al miljonair op zijn zeventiende. Nu is hij midden twintig, sexy, gedreven en gewend om te krijgen wat hij wil, als directeur van zijn eigen gaming-imperium. Voor Mia weet wat er gebeurt heeft hij de mazen in haar wet al gevonden. Elke regel die ze voor zichzelf heeft opgesteld om haar hart te beschermen wordt geschonden. Maar ze weet niet of Adam haar écht wil winnen of alleen maar een spelletje met haar speelt.

Schrijver: Brenna Aubrey
Oorspronkelijke titel: At any price
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789492585622
Ebook: 9781393784807
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Bij elke wending

Hij moet zijn hart voor haar openstellen... of haar voor altijd verliezen.

Dus jij wilt een held zijn?

Miljonair Adam Drake, directeur van zijn eigen bedrijf, heeft een pijnlijk verleden overwonnen om zijn game-imperium op te bouwen. Hij heeft alles in de hand, en met de liefde die hij voelt voor geek girl Mia Strong is het laatste puzzelstukje van zijn leven op zijn plaats gevallen.

Je prinses bevindt zich in een ander kasteel.

Tot dat puzzelstukje plots verdwijnt omdat Mia zich zonder verklaring van hem afkeert. Hij weet zeker dat ze hulp nodig heeft, maar te koppig of bang is erom te vragen. En hoe meer hij probeert de controle terug te krijgen, hoe harder ze hem wegduwt. Dit probleem kan hij niet oplossen door een paar regels programmeringscode te schrijven. Hij zal diep moeten graven en zichzelf moeten blootgeven... of haar voor altijd verliezen.

Schrijver: Brenna Aubrey
Oorspronkelijke titel: At any turn
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492585639
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Op elk moment

Kan hun liefde deze wedstrijd overleven... of is het game over?

Mia Strong had nooit verwacht dat ze op tweeëntwintigjarige leeftijd al beslissingen zou moeten nemen over de rest van haar leven. Is ze bereid een menselijk proefkonijn te worden? Moet ze alvast aan haar testament beginnen? Wil ze ooit aan kinderen beginnen (en zo ja, met wie dan)?

Ze kan de grote vragen des levens niet ontlopen; niet als ze haar drieëntwintigste verjaardag nog wil vieren. Mia wil, nu haar leven aan een zijden draadje hangt, niets liever dan vertrouwen op Adam Drake, maar hij heeft haar al eerder gekwetst.

Adam Drake weet dat hij fouten heeft gemaakt, maar als hij ontdekt waar Mia mee te kampen heeft, realiseert hij zich hoeveel die fouten hem kunnen kosten. Nu moet hij kiezen: wil hij de man zijn die Mia's leven kan redden, of de man van wie ze kan houden? Hoe erg hij ook met zichzelf in conflict is, Adam weet dat hij Mia op de eerste plek moet zetten... zelfs als dat betekent dat hij helemaal buiten beeld zal zijn. Zal hun liefde deze strijd overwinnen of is het nu echt game over?

Schrijver: Brenna Aubrey
Oorspronkelijke titel: At any moment
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789403617718
Ebook: 9781393303718
Uitgever: Dutch Venture Publishing