Boekenplank:
Kies

Boeken van Jill Barnett

Meer over Jill Barnett

Genres: Historisch, Roman

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Mijn wilde hart
Het weesmeisje Teleri is jong en mooi. Toch wordt zij angstvallig gemeden door de bijgelovige dorpelingen, die haar verdenken van hekserij. Teleri woont helemaal alleen in een donker bos in Wales, verborgen voor alle gevaar. Haar enige vrienden zijn de dieren. Maar wanneer zij een zwaargewonde ridder vindt, is haar schuilplaats niet langer veilig.

Sir Roger FitzAlan is door koning Edward naar Wales gestuurd om toezicht te houden op de grensgebieden. Voor dood achtergelaten door een onbekende vijand, moet Roger nu het vertrouwen zien te winnen van de wilde, jonge vrouw die hem verpleegt - en die alle reden heeft hem te wantrouwen.

Roger weet dat hij niet in Teleri's betoverende wereld thuishoort. Eenmaal hersteld is hij vastbesloten degene te vinden die hem probeerde te vermoorden. En Teleri moet kiezen of zij wil achterblijven met een gebroken hart - of deze machtige krijger zal helpen met zijn gevaarlijke speurtocht. Omringd door het majestueuze heuvellandschap van Wales en door de gevaarlijke geheimen van het verleden moeten Roger en Teleri alles riskeren om hun pure liefde voor elkaar te kunnen bezegelen.
Schrijver: Jill Barnett
Oorspronkelijke titel: Wild
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789044300031
Uitgever: The House of Books