Boekenplank:
Kies

Boeken van Nadine Barroso

Nadine Barroso studeerde Engelse taal en cultuur in Leiden en volgde een lerarenopleiding. Barroso verwerkt graag ideeën over de maatschappij, ouderschap en spiritualiteit in haar boeken.

Meer over Nadine Barroso

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1981

Geboorteland: Nederland

Website: Nadine Barroso


Overzicht

  • Dodelijke cocktail
  • Ego
  • Ken mij niet
  • Verraderlijk spel

gedetailleerd overzicht

OverzichtDodelijke cocktail

De zomervakantie van vijf vriendinnen in Italië sloeg om in een nachtmerrie. Slechts vier van hen keerden terug...

Vijf vrijgezelle vriendinnen beleven een zinderende zomervakantie in Italië. Maar wat zo mooi begon, eindigde in een nachtmerrie: slechts vier van hen keerden terug naar huis.

Wanneer Charlie jaren later een oude ansichtkaart ontvangt, wordt ze in een keer teruggeworpen in de tijd. Al twintig jaar lang dragen zij en haar oude vriendengroep een duister geheim met zich mee. Maar wie probeert hun zorgvuldig opgebouwde levens te ontwrichten en hen ervan te overtuigen terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon?

Schrijver: Nadine Barroso
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789461097453
Ebook: 9789461097620
Uitgever: De Crime Compagnie
Ego

Geluk kan niet groeien in de schaduw van verlangen...

Olivia is, getriggerd door een persoonlijk verlies, van mening dat de mensheid in sneltreinvaart de verkeerde kant op raast. Nog meer richt zij zich op die kant in haar eigen wezen die gevoelig is voor verleiding en genotzucht en een onbevredigende hang heeft naar acceptatie. Ze besluit de strijd met het ego aan te gaan maar verleiding, in de vorm van haar aantrekkelijke werkgever, gooit roet in het eten. Hij zet het leven van Olivia op zijn kop.

Haar ontdekkingsreis versmelt met een fysieke reis door o.a. Zuid-Europa, iets dat haar nog verder verwijdert van haar veilige leven met haar echtgenoot. De confrontatie met zichzelf en het leven, in de vorm van lustmoorden die haar lijken te achtervolgen, haar afwijkende seksuele behoeften en de staat van de wereld in de zomer van 2014, zorgen ervoor dat de rauwe menselijkheid haar spirituele zoektocht bijna laat verdampen. Bijna...

Schrijver: Nadine Barroso
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789461538925
Ebook: 9789463384360
Uitgever: Aspekt
Ken mij niet

Tessa is op de vlucht. Ze is doodsbang dat de man die haar voor het leven getekend heeft, haar opnieuw vindt. Daarom moet ze steeds een nieuwe identiteit aannemen.

Overal waar ze komt vallen doden. Wat hebben die met Tessa te maken? Is het mogelijk voor iemand die zo beschadigd is, opnieuw te beginnen?

Schrijver: Nadine Barroso
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789463381468
Uitgever: Aspekt
Verraderlijk spel

Finn verdwijnt tijdens een kampeeruitje in de Ardennen...

Een jong slachtoffer wordt gevonden in het midden van een mysterieus stenenfiguur. De betekenis en toedracht van de gruwelijke moord blijven een raadsel waarin Jasmine Ziani, een ambitieuze stagiaire bij de recherche, zich vastbijt.

Dan verdwijnt in de Ardennen de kleine Finn en wordt er een link gelegd met de eerste zaak. Speelt een seriemoordenaar een spelletje? Kunnen ze Finn nog redden voor het te laat is?

Schrijver: Nadine Barroso
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789461096135
Ebook: 9789461096302
Uitgever: De Crime Compagnie