Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Hannah Beckerman

Boeken van Hannah Beckerman

Hannah Beckerman studeerde Engels aan het King's College in Londen. Ze werkte 12 jaar als producer voor de BBC en daarna voor Channel 4 en Discovery Channel USA. Beckerman woont in Londen.

Meer over Hannah Beckerman

Genre: Roman

Website: Hannah Beckerman


Overzicht

Kon ik het maar zeggen

Audreys familie is dertig jaar geleden volledig uit elkaar gevallen: haar twee volwassen dochters, Jess en Lily, praten niet meer met elkaar en haar kleindochters hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Ooit is er iets gebeurd met Jess' tweelingzusje Zoe, vlak voordat ze stierf, dat moeder en dochters van elkaar heeft vervreemd, ook al delen ze nog zo veel liefde en mooie herinneringen.

Tot Audrey op een dag een moedige beslissing neemt: ze wil heel graag dat zij en haar dochters weer de eenheid worden die ze vroeger waren, en ze neemt zich voor het verleden nu voor eens en altijd het verleden te laten zijn en met een zonnige blik naar de toekomst te kijken. Ze is vastbesloten de lucht te klaren en te vertellen wat er is gebeurd, al die jaren geleden. Zal haar moederliefde genoeg zijn om haar dochters weer samen te brengen, voor het te laat is? Zullen ze de kleine en grote leugens uit het verleden achter zich kunnen laten en de weg terug naar elkaar weer vinden?

Schrijver: Hannah Beckerman
Oorspronkelijke titel: If only I could tell you
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022587416
Ebook: 9789402313277
Uitgever: Boekerij