Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Marlen Beek-Visser

Boeken van Marlen Beek-Visser

Marlen Beek-Visser is auteur, schrijfcoach en manager bedrijfsvoering. Ze studeerde commerciële economie aan de Haagse Hogeschool. In het dagelijks leven combineert zij haar baan op het hoofdkantoor van een kinderopvangorganisatie met het schrijven van boeken en verhalen.

Meer over Marlen Beek-Visser

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Marlen Visser

Geboorteland: Nederland

Website: Marlen Beek-Visser


Overzicht

  • Meesterdeal
  • Stem!

gedetailleerd overzicht

OverzichtMeesterdeal

Een dochter
Een docent
Een verhouding
Een slachtoffer

Als Bo van Lierop ontdekt dat haar 16-jarige dochter Eva een verhouding heeft met haar mentor, een man van tweeënveertig, lopen de spanningen binnen het gezin hoog op. Het feit dat Bo en Adam al jaren een geheim met zich meedragen, een geheim dat zij beter eerder hadden kunnen vertellen, maakt de situatie er niet eenvoudiger op. Is dat de reden dat Adam zich steeds vreemder gaat gedragen?

Bo's enige uitvlucht is haar vrijwilligersbaantje bij de Hulplijn en in het bijzonder Emiel, een cliënt met wie ze een band opbouwt. Emiel weet een manier om haar te helpen.

Net als Bo op het punt staat om de confrontatie aan te gaan, gebeurt er iets wat een schok van ontzetting teweegbrengt.

Schrijver: Marlen Beek-Visser
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789086603121
Ebook: 9789086603428
Uitgever: Ellessy
Stem!

Als deelname aan een talentenjacht een obsessie wordt...

Trudy is een vrouw van 28 jaar, die onzichtbaar door het leven gaat. Ze woont alleen, heeft een weinig inspirerende baan en vrijwel geen sociaal netwerk. Sinds de dood van haar vader is de band met haar moeder en zus alleen maar verslechterd.

Als iemand (een blinde, onbekende man) Trudy erop attendeert dat ze mooi kan zingen, is haar eerste 'blinde auditie' een feit. Ze ziet plotseling een mogelijkheid om een nieuw leven te beginnen, om écht gezien te worden. Ze zet alles op alles om zich voor te bereiden op deelname aan de talentenjacht Stem!

Al snel ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor Senna, een van de juryleden van het programma. Trudy ziet Senna als de sleutel tot haar succes. Vastbesloten om Senna te leren kennen overschrijdt ze gaandeweg elke denkbare grens.

Lukt het Trudy om door te dringen tot de auditie van Stem!? Zal zij schitteren op het podium? En wat als ze haar ultieme doel niet bereikt?

Schrijver: Marlen Beek-Visser
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789086602728
Ebook: 9789086603411
Uitgever: Ellessy