Boekenplank:
Kies

Boeken van Joanne Bischof

Meer over Joanne Bischof

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Joanne Bischof


Overzicht

  • Het hart van de leeuw - The lady and the lionheart

Blackbird Mountain

  1. De zoete geur van appelcider - Sons of Blackbird Mountain
  2. De lange weg naar huis - Daughters of northern shores

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet hart van de leeuw

Zijn vertrouwen leidt tot haar genezing. Haar liefde heelt zijn wonden.

Virginia, 1890. Een circus strijkt neer in de stad Raonoke. Dompteur Charlie Lionheart is wanhopig: zijn babynichtje Holland heeft hoge koorts. Hij brengt haar naar het ziekenhuis, waar verpleegster Ella haar uiterste best doet om Holland beter te maken, niet wetend welk afschuwelijk geheim Charlie en Holland met zich meedragen.

Stukje bij beetje leert Ella het gouden hart van Charlie kennen.. En naarmate hun vriendschap dieper wordt, laat Charlie de geheime wereld achter de coulissen zien, waar Ella ontdekt hoe hoop geboren kan worden uit opoffering.

Schrijver: Joanne Bischof
Oorspronkelijke titel: The lady and the lionheart
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029730105
Ebook: 9789029730112
Uitgever: Kok

Blackbird MountainDe zoete geur van appelcider

Aan het eind van de negentiende eeuw verhuist de jonge weduwe Aven Norgaard van Noorwegen naar Amerika om te gaan inwonen bij een tante van haar man en haar drie zoontjes. Maar bij aankomst blijkt de tante overleden en wordt Aven tot haar verbazing opgewacht door drie volwassen mannen, die in hun levensonderhoud voorzien met het brouwen van cider. Haar komst zet de verhoudingen tussen de broers op scherp.

Tusen Aven en de charmante Haakon ontstaat al snel een vriendschap, al is dat wat Haakon betreft niet genoeg. Maar het is de gevoelige, dove Thor die Avens hart steelt. Thor is echter verslaafd aan zijn eigen cider, een probleem dat Aven dankzij haar overleden echtgenoot pijnlijk bekend voorkomt. Zolang de verslaving zijn leven blijft beheersen, heeft de liefde tussen Thor en Aven geen kans. Of is het juist de liefde die hem kan helpen zijn dorst te overwinnen?

Schrijver: Joanne Bischof
Oorspronkelijke titel: Sons of Blackbird Mountain
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789043530712
Ebook: 9789043530729
Uitgever: Kok
De lange weg naar huis

Vier jaar eerder vluchtte Haakon naar zee, nadat hij het vertrouwen had beschaamd van de vrouw naar wiens waardering hij juist het meest verlangde. Intussen heeft hij opnieuw de liefde leren kennen.

Maar wat er jaren eerder is gebeurd, blijft aan hem knagen. Met lood in zijn schoenen keert hij terug naar huis, om te ontdekken dat zijn dove broer Thor hem nu harder nodig heeft dan ooit.

Schrijver: Joanne Bischof
Oorspronkelijke titel: Daughters of northern shores
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029728478
Ebook: 9789029728485
Uitgever: Kok