Boekenplank:
Kies

Boeken van Alice Blanchard


Overzicht

  • Achter de storm - The breathtaker
  • Levenslang - Life sentences
  • Onder de huid - Darkness peering

gedetailleerd overzicht

OverzichtAchter de storm
De tornado is weggetrokken. Er is een enorme puinhoop achtergebleven in en om Promise, een stad in het Amerikaanse mid-westen. Als de familie Pepper dood wordt aangetroffen, denkt de politie aanvankelijk dat zij het slachtoffer waren van het natuurgeweld. Al gauw ontdekt rechercheur Charlie Grover dat het mensenwerk was en dat er vaker toegslagen wordt in het oog van een wevelstorm. Moet hij de moordenaar zoeken in de exclusieve groep van tornadojagers?
Schrijver: Alice Blanchard
Oorspronkelijke titel: The breathtaker
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-245-4603-6
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Levenslang
Daisy Hubbard doet wetenschappelijk onderzoek naar een geneesmiddel tegen een zeldzame genetische ziekte. Als haar schizofrene zus Anna opeens verdwenen is, schuift Daisy alles opzij om haar te zoeken. Een seriemoordenaar bekent haar gedood te hebben. Maar Daisy gelooft hem niet: waar is Anna's lichaam dan? En wat is het verband met een morbide obsessie voor die genetische ziekte?
Schrijver: Alice Blanchard
Oorspronkelijke titel: Life sentences
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-245-5451-9
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Onder de huid
In een dorpje in Maine wordt een gehandicapte tiener vermoord. Tijdens het onderzoek valt nog een dode, maar de zaak wordt nooit opgelost. Achtien jaar later besluit agente Rachel Storrow de zaak te heropenen. Rachels obsessieve speurtocht naar de waarheid voert haar door een moeras van verdenkingen, angsten en een onverwerkt verleden.
Schrijver: Alice Blanchard
Oorspronkelijke titel: Darkness peering
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 90-245-4168-9
Uitgever: Luitingh-Sijthoff