Boekenplank:
Kies

Probleempjes

Probleempjes

Toen ik afgelopen maandag na het ochtendritueel mijn handen wilde wassen, bleek ik geen water te hebben. Nou had ik wel een kaartje in de bus gekregen van de gemeente, maar dat had ik (natuurlijk) maar half gelezen. Gelukkig had ik nog een fles water in de koelkast en kon ik onder het genot van een kop koffie lezen dat ik één ochtend geen water zou hebben, maar dat ik vier dagen geen water uit de kraan kon gebruiken voor consumptie. En laat ik nu ook nog snipverkouden blijken te zijn! Sinterklaas vieren met kleinkinderen - die doorlopend verkouden lijken te zijn - was dus niet zonder gevolgen. Uiteindelijk heb ik me toch maar naar de supermarkt gesleept om water in te slaan, want daar gebruik je veel meer van dan je gewoonlijk bij stil staat.

Bij het omzetten van mijn oude computer naar mijn nieuwe computer bleken ook mijn beeldschermen verouderd te zijn en had ik voor mijn tweede beeldscherm een aangepaste kabel nodig. Bol bracht uitkomst... niet dus. Het kabeltje wilde mijn brievenbus maar niet vinden. Uiteindelijk het wachten beu, opnieuw de kabel besteld en die werd wel binnen enkele dagen geleverd. Verkouden zijn is niet ernstig, maar echt lekker voel je je er niet bij, dus het duurde een paar dagen voor ik de energie had om onder mijn bureau te kruipen en de kabel vast te zetten. Maar sinds gisteravond werkt het allemaal weer én is mijn verkoudheid grotendeels over.

Nu probeer ik te wennen aan een nieuwe manier van werken terwijl een deel van mijn instellingen voorgoed verloren lijkt te zijn. Uiteindelijk komt alles (meestal) weer goed en zijn mijn water- verkoudheid- én computerproblemen opgelost. Nu alleen nog even twee weken verloren tijd inhalen ;-)

Petra, 10 december 2020


Reacties

Vanderhaeghe Viviane - Wetteren in Belgie (17 Januari 2021) schreef:
Goede morgen , hopelijk ben je weer gezond en wel en kan je terug werken. Ik heb al veel hulp uit je vele werk kunnen halen, dus bedankt! Hou je gezond!

Reactie