Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Sarina Bowen & Elle Kennedy

Boeken van Sarina Bowen & Elle Kennedy

Meer over Sarina Bowen & Elle Kennedy

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Verenigde Staten


Overzicht

  • Top Secret - Top Secret

Hij / Him

  1. Hij - Him
  2. Wij - Us

Wags

  1. Hell no - Good boy
Overzicht
Hij / Him

gedetailleerd overzicht

OverzichtTop Secret

LobsterShorts, 21
Atleet. Stiekem een wetenschapsgek. Verdomd sexy.

LobsterShorts: Dus. Hier gaan we dan. Mijn vriendin wil voor haar verjaardag... een triootje.
SinnerThree: Je hebt de juiste app gedownload voor een seksdate.
LobsterShorts: Heb je dit soort dingen al eens eerder gedaan? Met een andere man?
SinnerThree: Heel vaak. Ik ben een gelijke kansen speler. Jij?
LobsterShorts: [krekels!]

SinnerThree, 21
Student bedrijfsmanagement. In het geheim een mannelijke danser. Verdomd sexy.

SinnerThree: Nou, ik ben ertoe bereid als jij dat bent. Mijn leven is een beetje een puinhoop op dit moment. School, werk, familiestress. Oh, en ik woon naast de meest vervelende kerel ter wereld. Ik heb de afleiding nodig. Weet je zeker dat je dit wilt?
LobsterShorts: Ik wil het misschien een beetje meer dan ik wil toegeven.
SinnerThree: Hey, niets mis met het verleggen van je grenzen...
LobsterShorts: Vertel dat maar aan mijn controle-freak vader. Hoe dan ook. Wat als dit trio vreemd is?
SinnerThree: Dan is het vreemd. Het is niet zo dat we elkaar ooit nog moeten zien. Toch? Beloof me gewoon dat je niet verliefd op me wordt.
LobsterShorts: Nu, zou dat niet levensveranderend zijn...

Schrijver: Sarina Bowen & Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Top Secret
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464200294
Uitgever: SVM Publishing

Hij / HimHij

Ze spelen niet voor hetzelfde team. Of wel?

Jamie Canning heeft er nooit achter kunnen komen hoe hij zijn beste vriend verloor. Vier jaar geleden verbrak zijn getatoeëerde, grappenmakende, regelbrekende kamergenoot alle contact zonder enige verklaring. En wat dan nog dat het een beetje raar werd op de laatste nacht van het ijshockeykamp in de zomer dat ze achttien waren? Het was gewoon een beetje dronken dwaasheid. Niemand stierf.

Als er een ding is waar Ryan Wesley spijt van heeft, dan is het zijn hetero vriend overhalen tot een weddenschap die de grenzen van hun relatie heeft verlegd. Nu ze met hun college teams het tegen elkaar moeten opnemen op het nationale kampioenschap, zal hij eindelijk de kans krijgen om zich te verontschuldigen. Maar één blik op de man waar hij altijd een zwak voor had is genoeg om het verlangen naar hem sterker te maken dan ooit tevoren. Jamie heeft lang gewacht op antwoorden, maar in plaats daarvan komen er steeds meer vragen. Kan een nacht vol seks een vriendschap verpesten? En hoe gaan we dan de komende zes weken te werk? Als Wesley tijdens de zomer naast Jamie komt coachen op het kamp, heeft Jamie nog een paar dingen te ontdekken over zijn oude vriend... en nog veel meer over zichzelf.

Waarschuwing: bevat seksuele situaties, hotties op ijshockeyschaatsen, skinnydipping, flirten in een SUV en het bewijs dat uit de kast te komen voor je familie op sociale media misschien niet de beste plaats is.

Schrijver: Sarina Bowen & Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Him
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789493030312
Uitgever: SVM Publishing
Wij

Kunnen je favoriete hockeyers hun eerste seizoen ongeslagen samen laten beëindigen?

Vijf maanden samen, NHL aanvaller Ryan Wesley beleeft een recordbrekende beginnersseizoen. Hij maakt zijn droom waar om professioneel hockey te spelen en elke avond thuis te komen bij de man van wie hij houdt: Jamie Canning, zijn beste vriend die nu zijn vriendje is. Er is slechts een probleem: de belangrijkste relatie van zijn leven is er een die hij verborgen moet houden. Anders wordt hij geconfronteerd met een mediastorm die zijn succes op het ijs zal overschaduwen.

Jamie houdt van Wes. Dat doet hij werkelijk. Maar het moeten verstoppen is klote. Het is niet het leven dat Jamie voor zichzelf voor ogen had en de druk om hun geheim te bewaren eist zijn tol. Ook zijn nieuwe baan loopt niet zo soepel als dat hij gehoopt had, maar hij weet dat hij het aankan zolang hij Wes heeft. Appartement 10B is in ieder geval hun toevluchtsoord, waar ze altijd zichzelf kunnen zijn. Of kunnen ze dat wel? Wanneer Wes' meest nieuwsgierige teamgenoot vlak boven hen komt wonen, beginnen hun zorgvuldig uitgelijnde leugen te ontrafelen. Als de buitenwereld vastbesloten is om hun het vuur aan de schenen te leggen, kan de relatie van Wes en Jamie dat overleven?

Waarschuwing: bevat seksuele situaties, een vibrerende stoel, lange-afstands, sexy tijden en het bewijs dat hockeyspelers in elke tint groen er hot uitzien.

Schrijver: Sarina Bowen & Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Us
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789493030336
Uitgever: SVM Publishing

WagsHell no

Het organiseren van haar broers bruiloft met een gastenlijst waarop allemaal bekende ijshockeyspelers staan is de uitdaging van Jess Cannings leven. Nu ze al de pineut is in de familie, kan ze het zich niet veroorloven te falen. En niemand (niemand!) mag iets afweten van de kolossale fout die ze afgelopen voorjaar tijdens een zwak moment maakte met de getuige. Het was fout, en er zal geen herhaling komen. Hell no. Ook al is hij het meest sexy ding.

Blake Riley ziet de bruiloft als een geschenk van het lot aan hem. Jess is het bruidsmeisje en hij is de getuige? Laat de jacht losbarsten. En wat dan nog, als hij op een beetje (prima, heel veel) weerstand stuit? Hij hoeft de koppige blondine er alleen maar van te overtuigen dat hij echt een goede jongen is met een slechte reputatie. Gelukkig weet elke professionele ijshockeyspeler dat je je best moet doen als je wilt scoren.

Maar Jess heeft dringendere zaken aan haar hoofd dan sexy-times met een reusachtig man-kind. Zoals: Zal de ceremonie op tijd beginnen, ook al heeft iemand oma dronken gevoerd? Hoort glitter wel thuis op een bruiloft? En is het verkeerd om de getuige te vermoorden?

Waarschuwing: Kan leiden tot het per ongeluk verslikken in thee of koffie. Niet lezen op een openbare plaats waar hard gelach ongepast is. Bevat hitsige maar hilarische ijshockeyspelers, puppygeknuffel en een bijdehante onderbroekenpaar.

Schrijver: Sarina Bowen & Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Good boy
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200577
Ebook: 9789464200560
Uitgever: SVM Publishing