Boekenplank:
Kies

Boeken van Kelly Braffet

Kelly Braffet studeerde aan het Sarah Lawrence College en Columbia University en heeft les gegeven in romanschrijven aan de Sackett Street Writing Workshop. Ze is getrouwd met Owen King, zoon van Stephen King. Braffet woont met man en katten in Brooklyn.

Meer over Kelly Braffet

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1976

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kelly Braffet


Overzicht

Red jezelf

Patrick Cusimano staat voor een verschrikkelijke keuze: zijn vader is dronken thuisgekomen en bekent dat hij een kind heeft doodgereden. Moet hij zijn vader aangeven of net doen of er niets is gebeurd? Welke beslissing Patrick en zijn broer Mike ook nemen, het zal hun toch al gebroken gezin helemaal verwoesten.

Verna Elshere wordt meegesleurd in het duistere, nieuwe leven van haar zus Layla. Layla was vroeger het perfecte christelijke meisje, maar ze ging twijfelen aan al haar overtuigingen toen haar strenggelovige vader haar dwong een kruistocht te leiden tegen haar eigen school. Nu Layla alles doet wat God en haar vader verboden hebben, raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Verna moet de moeilijkste keuze maken: redt ze zichzelf, of de persoon van wie ze het meeste houdt?

Als de levens van deze jongeren elkaar kruisen, leidt dat tot een ijzingwekkende confrontatie waarbij loyaliteiten worden verloochend, angsten blootgelegd en geheimen onthuld.

Schrijver: Kelly Braffet
Oorspronkelijke titel: Save yourself
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044346251
Ebook: 9789044346268
Uitgever: The House of Books