Boekenplank:
Kies

Boeken van Rachel Caine

Meer over Rachel Caine

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1962

Verenigde Staten

Pseudoniem: Roxanne Longstreet, Roxanne Conrad

Website: https://www.rachelcaine.com/

Gwen Proctor / Stillhouse Lake
  1. Stillhouse Lake - Stillhouse Lake
  2. Killman Creek - Killman Creek
  3. Wolfhunter River - Wolfhunter River

Gedetaileerd overzicht

Gwen Proctor / Stillhouse Lake

Stillhouse Lake

Wat als jouw man een seriemoordenaar blijkt te zijn?

Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina’s voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam aan, Gwen Proctor, die zich ontpopt als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen.

Nu haar ex in de gevangenis zit, heeft de nieuwe Gwen een toevluchtsoord gevonden in een huis in het afgelegen Stillhouse Lake. Toch blijft ze doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met de misdaden van haar man. Voorlopig blijft ze erop vertrouwen dat haar kinderen eindelijk rustig kunnen opgroeien.

Maar net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in het meer - en komen er dreigende brieven van een maar al te bekend adres. Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt - of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen. Eén ding is zeker: ze heeft geleerd hoe ze het kwaad moet bestrijden. En ze zal nooit stoppen.

Schrijver: Rachel Caine
Oorspronkelijke titel: Stillhouse Lake
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045218441
Uitgever: Karakter
Killman Creek

Mijn man is een seriemoordenaar...

Gwen Proctor heeft haar kinderen gered van haar ex, seriemoordenaar Melvin Royal, en zijn verbond van psychopathische handlangers. Maar de strijd is nog niet voorbij. Niet nu Melvin uit de gevangenis is ontsnapt. Niet nu ze een beangstigend sms’je heeft ontvangen...

'Je bent nu nergens veilig.'

Haar schuilplaats aan Stillhouse Lake voldoet niet meer. Gwen laat haar kinderen veilig achter bij een goed bewapende buurman. Zelf gaat Gwen op jacht, met de hulp van Sam Cade, de broer van een van Melvins slachtoffers. Ze weet wat ze moet doen, ze heeft de kunst kunnen afkijken van een van de meest gestoorde moordenaars.

Maar waar ze tegen strijdt, is erger dan alles wat ze gevreesd had - een uitgekiend psychologisch spel met als doel haar te vernietigen. Gwen vertrouwt alleen nog op woede en wraak als ze haar prooi nadert. Eén ding is zeker: een van hen zal sterven.

Schrijver: Rachel Caine
Oorspronkelijke titel: Killman Creek
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045217161
Uitgever: Karakter
Wolfhunter River

Een seriemoordenaar houdt zijn familie in de greep...

In een poging haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen, treedt Gwen op in een talkshow op de televisie. Het blijkt een gruwelijke misrekening. Ze ontvangt een vreemd telefoontje van een vrouw uit Wolfhunter River die zich bedreigd voelt en om haar hulp vraagt.

Tegen de tijd dat Gwen in de kleine, geïsoleerde plattelandsgemeenschap aankomt, is de vrouw dood. Haar dochter wordt van de moord verdacht. Gwen besluit op onderzoek uit te gaan, maar wat zij ontdekt is voor niemand te bevatten.

Schrijver: Rachel Caine
Oorspronkelijke titel: Wolfhunter River
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045216980
Uitgever: Karakter