Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Kristen Callihan

Boeken van Kristen Callihan

Meer over Kristen Callihan

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kristen Callihan


Overzicht

  • Beste vijand - Dear enemy

Game On

  1. Verovering - The hook up
  2. Verleiding - The friend zone
  3. Verlangen - The game plan
  4. Betovering - The hot shot
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtBeste vijand

Macon Saint mag dan wel heel knap zijn, maar Delilah Baker haat hem al haar hele leven. Vroeger heeft Macon een tijdje met haar zus Samantha gedatet. Delilah was dolblij toen die relatie uitging: eindelijk, vanaf nu zou ze die irritante Macon nooit meer hoeven zien.

Tien jaar later krijgt ze ineens een berichtje van haar oude vijand. Macon, inmiddels een filmster, vertelt dat Samantha een waardevol erfstuk van hem heeft gestolen. Macon wil dat terug, maar Sam is nergens te vinden.

Delilah wil haar familie beschermen, en probeert wanhopig te voorkomen dat haar moeder erachter komt wat Samantha heeft gedaan. Dus stelt ze Macon een deal voor: zij betaalt de schuld van haar zus af, door voor Macon te komen werken als zijn assistent. Macon kan niet anders dan haar aanbod aannemen. Als dat maar goed gaat...

Schrijver: Kristen Callihan
Oorspronkelijke titel: Dear enemy
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021489476
Uitgever: LoveBooks

Game OnVerovering

De regels:
1. We zoenen niet
2. We blijven niet bij elkaar slapen
3. We vertellen dit aan niemand
4. We worden niet verliefd

Anna Jones wil maar één ding: met goede cijfers haar diploma halen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze niet van plan. Drew mag dan wel belachelijk sexy en heel charmant zijn, hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend seizoen voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar extremer worden. Dat lijkt Anna helemaal niks, dus meer dan scharrelen met strenge afspraken kan Drew vergeten.

Drew is echter niet van plan om het daarbij te laten. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om altijd te blijven vechten voor wat hij wil. En hij wil Anna. Dus moet hij een plan bedenken om Anna haar eigen regels te laten breken...

Schrijver: Kristen Callihan
Oorspronkelijke titel: The hook up
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021415949
Ebook: 9789021415956
Uitgever: Volt
Verleiding

Ivy Mackenzie baalt als een stekker als ze hoort dat haar vader haar geliefde roze auto heeft uitgeleend. Ze kan er niet veel tegen doen - ze studeert in Londen, en haar vader heeft de auto meegegeven aan een van de footballspelers die hij vertegenwoordigt. Ze stuurt die speler, Gray Grayson, wel even een streng appje dat hij maar beter voorzichtig kan doen met haar auto. Voor ze het weet zit ze de rest van haar reis te appen met Gray, die bijzonder leuk blijkt te zijn.

Wanneer Ivy terugkomt uit Londen en Gray voor het eerst in het echt ziet, is gelijk duidelijk dat de chemistry tussen de twee in het echt net zo goed is als via WhatsApp. Gray valt al snel voor de mooie en gevatte Ivy, maar zij heeft eigenlijk de regel dat ze niet wil daten met cliënten van haar vader en ze is vastbesloten zich aan die regel te houden. Dat wordt lastiger en lastiger - Gray wordt langzaam maar zeker steeds moeilijker te weerstaan...

Schrijver: Kristen Callihan
Oorspronkelijke titel: The friend zone
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021415963
Ebook: 9789021415970
Uitgever: Volt
Verlangen

Ethan Dexter is een van de sterspelers van de NFL. Hij ziet er met zijn tatoeages, gespierde lijf en volle baard uit als een rockster. Er gaan geruchten rond dat de knappe Dex nog maagd zou zijn, ondanks dat hij kan elke vrouw op aarde kan krijgen. Maar er is maar één vrouw die hij wil. Enige probleem? Ze is het schoonzusje van zijn beste vriend.

Fiona Mackenzie heeft volop genoten van haar leven als vrijgezel, maar ze is inmiddels wel toe aan een relatie. Ze vindt Dex ontzettend aantrekkelijk en leuk, maar ziet het leven als vriendin van een profsporter niet zitten. Om het nog maar niet te hebben over het feit dat ze aan andere kanten van het land wonen. Fiona is te bang dat ze met een gebroken hart achter zal blijven.

Maar kunnen ze nog wel zonder elkaar?

Schrijver: Kristen Callihan
Oorspronkelijke titel: The game plan
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021426785
Uitgever: Volt
Betovering

Finn Mannus is een knappe footballspeler, dus hij heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Zijn liefdesleven gaat van een leien dakje. Tot hij Chess ontmoet.

Chess Copper is fotografe en totaal niet onder de indruk van het footballteam dat ze halfnaakt moet fotograferen. Oké, ze is niet helemaal ongevoelig voor de charme van Finn, maar haar hart is vaak genoeg gebroken dat ze niet wil beginnen aan daten met zo’n notoire flirt.

Als Chess door omstandigheden zonder woonruimte komt te zitten, biedt Finn aan dat hij een extra kamer heeft waar ze even kan verblijven. Maar hoe langer ze samenwonen, hoe meer Finn beseft dat hij verliefd is op Chess. Maar kan hij haar ervan overtuigen dat hij meer is dan een playboy?

Schrijver: Kristen Callihan
Oorspronkelijke titel: The hot shot
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021426808
Uitgever: Volt