Boekenplank:
Kies

Boeken van Beau Charlotte

Beau Charlotte studeerde Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en specialiseerde zich in scenarioschrijven.

Meer over Beau Charlotte

Genres: Fantasy / SF, Historisch, Roman, Young Adult

Geboren: 1992

Geboorteland: Nederland

Website: Beau Charlotte


Overzicht

  • Als ik er niet meer ben

Vleugels van de Dood

  1. Vleugels van de dood
  2. Vloek van de schimmen

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls ik er niet meer ben

Douglas McMorrow leidt een ongelukkig leven in de Schotse Hooglanden, samen met zijn aan drank verslaafde vader. Als een jongen uit zijn dorp hem voorstelt om samen in het leger te gaan, ziet Douglas een kans om het verleden achter zich te laten en iets betekenisvols te verrichten. Maar de jongens hebben geen idee in wat voor nachtmerrie ze terecht gaan komen...

Duik in het hoofd van een minderjarige soldaat tijdens een afschuwelijke periode in de menselijke geschiedenis. Een beklijvende Young Adult over rouw, zelfvertrouwen en verslaving.

Schrijver: Beau Charlotte
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044839159
Uitgever: Clavis

Vleugels van de DoodVleugels van de dood

De burgeroorlog in Nerefel weegt zwaar en de armoede neemt toe. Uit wanhoop van haar familie wordt het dorpsmeisje Brynn uitgehuwelijkt aan de edelman Gilroy.

Wanneer Brynn zich meer voor haar verloofde openstelt en gevoelens van vertrouwen en veiligheid begint te ontwikkelen, wordt ze ontvoerd door de sluwe en wraaklustige Szarka, dienaar van de rebellenleider en de laatste magiër van Nerefel. Brynn raakt verwikkeld in een complot en komt in een duister en onbekend gebied terecht.

Schrijver: Beau Charlotte
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044842739
Uitgever: Clavis
Vloek van de schimmen

Brynn voelt zich nergens thuis en maakt zich zorgen over haar zoon. De kleine Rodion bezit een gevaarlijke gave en wereldwijd worden magiërs vervolgd. Met de steun van de koning probeert ze zijn reputatie en erfgoed veilig te stellen, maar zodra Brynn uit de schaduw stapt, krijgt ze te maken met rivalen en onbetrouwbare edelen die de strijdbijl niet willen begraven.

Een grote ontdekking leidt haar naar het behekste Ebbenwoud, waarin iets kwaadaardigs schuilgaat.

Schrijver: Beau Charlotte
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789044847475
Uitgever: Clavis