Boekenplank:
Kies

Boeken van S. Christina

Meer over S. Christina

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Pseudoniem (van): Sanne Christina

Geboren: 1994

Geboorteland: Nederland


Lara Polaris

  1. Heks van vuur en oorlog
  2. Leger van schaduw en storm

gedetailleerd overzicht

Lara PolarisHeks van vuur en oorlog

In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij, en staat haar wereld op zijn kop. Het heksenteken wordt in haar nek getatoeëerd en langzaam maar zeker wordt ze afgesloten van de rest van de wereld.

Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex, en samen starten ze een verzet tegen de onderdrukking. Maar net als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt Lara een duister familiegeheim. Magie is niet zonder reden verboden, en die reden is dichterbij dan ze denkt...

Schrijver: S. Christina
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789083085005
Ebook: 9789083085012
Uitgever: Rebel Books
Leger van schaduw en storm

Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen - maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.

Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

Schrijver: S. Christina
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789083085036
Uitgever: Rebel Books