Boekenplank:
Kies

Boeken van Richard Coles

Richard Coles was lid van de populaire popband Bronski Beat en vormde later met Jimmy Somerville The Communards. Na het uiteenvallen van The Communards begon Coles stukken te schrijven voor The Times Literary Supplement and The Catholic Herald. In 1990 begon hij aan een studie theologie. Tegenwoordig is Coles werkzaam bij de BBC radio en is hij dorpspriester voor de Church of England. Coles schreef meerdere non-fictie boeken voor hij de overstap maakte naar mysteries.

Meer over Richard Coles

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1962

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Richard Coles


Pastoor Clement / Canon Clement

Moord voor de avonddienst

Daniel Clement is al acht jaar pastoor in Champton. Hij woont er in de pastorie, samen met zijn moeder - de eigenwijze, onverschrokken maar ook lichtelijk irritante weduwe Audrey - en zijn twee teckels.

Wanneer Daniel een plan aankondigt om een toilet in de kerk te installeren, is de parochie plotseling (en onverwacht) verdeeld: terwijl iedereen fel stelling neemt, dreigen lang verborgen geheimen de schijnbare rust van het dorp te verscheuren.

En dan wordt Anthony Bowness achter in de kerk dood aangetroffen, in de nek gestoken met een snoeischaar. Terwijl de politie de zaak onderzoekt, vallen er steeds meer doden. Daniel probeert ondertussen zijn afbrokkelende gemeenschap bij elkaar te houden... en een moordenaar te pakken te krijgen.

Schrijver: Richard Coles
Oorspronkelijke titel: Murder before evensong
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021030982
Ebook: 9789021030999
Uitgever: Luitingh-Sijthoff