Boekenplank:
Kies

Boeken van Kate Coscarelli

Meer over Kate Coscarelli

Genre: Roman

Website: Kate Coscarelli


Overzicht

  • Een bittere erfenis - Heir apparent
  • Roem! - Fame and fortune
  • Vrouwen achter de schermen - Perfect order

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen bittere erfenis
Lacey Gallagher is met stomheid geslagen als de inhoud van haar vaders testament tot haar doordringt. Niet zij – zoals haar vader had beloofd - maar haar geliefde doch lichtzinnige broer Scott erft het miljardenconcern dat hun vader van de grond af heeft opgebouwd. Totaal overdonderd verlaat Lacey het kantoor. De volgende ochtend ligt Scott echter dood in bed. En Lacey's briefopener steekt uit zijn borstkas...
Lacey's wereld stort in. Ze was stapelgek op haar playboy-achtige broer. Bovendien waren Lacey en Scott 's nachts - in het diepste geheim - een voor hen beiden acceptabele verdeling van de erfenis overeengekomen. Niemand gelooft Lacey echter en het kladbriefje met de aantekeningen is op mysterieuze wijze verdwenen.
Dan beweert Sasha Gallagher, Scotts egocentrische derde vrouw, dat ze Lacey aan een alibi kan helpen. Sasha laat ook doorschemeren dat ze weet wie ervoor heeft gezorgd dat Lacey werd onterfd. Nu Scott dood is, heeft ze geen reden meer om haar mond te houden. Op mysterieuze wijze stort Sasha echter met haar auto in een ravijn.
Als Lacey ten einde raad zelf op zoek gaat naar de moordenaar, opent zij onbewust een beerput van intense haat die jarenlang verborgen is gebleven. Iedereen lijkt een motief te hebben...
Zoals Jean Atwill, de toegewijde secretaresse van Lacey's vader. Jean koestert al jaren een intense haat tegen Lacey. Zij heeft al die jaren haar schokkende geheim verborgen gehouden...
Of Steve Harris, Lacey's ex-echtgenoot. Steve heeft enorme schulden, maar om te profiteren van de miljardenerfenis moet hij opnieuw met Lacey trouwen. Met lede ogen ziet hij hoe Lacey valt voor de charmes van haar jeugdvriend Pete Cunningham...
Schrijver: Kate Coscarelli
Oorspronkelijke titel: Heir apparent
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-5112-498-8
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.
Roem!
Beverly Hills: het domein van filmsterren en beroemdheden, een wereld vol glamour waar echte liefde zelden voorkomt. Waar carrières gemaakt en gebroken worden en waar velen streven naar roem en rijkdom. Tegen dit decor zien vier vrouwen zich geconfronteerd met belangrijke en ingrijpende veranderingen in hun bestaan.
Peach Malone, de mooie, rijke weduwe die verliefd wordt op de jonge, knappe filmacteur Jason Darrow. Dan komt de sympathieke, gedistingeerde plastisch chirurg Pieree Senseney in haar leven.
Grace Gable, de ambitieuze eigenares van een schoonheidssalon die druk bezocht wordt door de sterren van Hollywood. Grace is tot alles in staat om haar liefde dochter Casey te beschermen - zelfs tot moord.
Maggie Hammond, de veelgevraagde binnenhuisarchitecte die vanwege haar plotselinge succes in aanvaring komt met haar jaloerse echtgenoot Kirk.
Laura Austin, de volmaakte huisvrouw en de perfecte moeder. Maar zal dat voldoende zijn om haar aantrekkelijke echtgenoot uit de klauwen te houden van het sekssymbool Ghilly Jordan?
Schrijver: Kate Coscarelli
Oorspronkelijke titel: Fame and fortune
Eerste uitgave: 1984
ISBN/EAN: 90-245-1151-8
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Vrouwen achter de schermen
Cake en Vanessa, twee vrouwen uit Los Angeles, besluiten onafhankelijk van elkaar, hun saaie leven achter zich te laten. Zij gaan met een nieuwe identiteit naar New York.
Ze ontmoeten elkaar als Trish Delaney en Ann Fitzgerald op het kantoor van senator Red O'Shea, die een campagne voert om president te worden. Al snel gaat Trish een onstuimige relatie aan met de presidents-kandidaat. Omdat Ann op de hoogte is van een complot tegen de senator, wil zij deze informatie aan hem doorspelen.
Maar Trish en Ann zijn niet de enigen die grote interesse hebben voor de charmante senator. De idealistische Millie Burton werkt ook voor hem omdat zij denkt dat hij de wereld kan veranderen.
Schrijver: Kate Coscarelli
Oorspronkelijke titel: Perfect order
Eerste uitgave: 1985
ISBN/EAN: 90-245-1571-8
Uitgever: Luitingh-Sijthoff