Boekenplank:
Kies

Boeken van Pat Craenbroek

Pat Craenbroek is een voormalig gerechtsarts en is betrokken geweest bij meerdere moord- en daaropvolgende strafzaken.

Meer over Pat Craenbroek

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1966

België


Overzicht

  • Uitgebroed
  • Uitgekookt

gedetailleerd overzicht

OverzichtUitgebroed

Drie vriendinnen brengen tijd met elkaar door op een zeilboot, maar een van hen wordt door pijn, verdriet en wraakgevoelens verteerd. Een dakloos stel tracht het beste van het leven te maken, tot de man in het niets verdwijnt. Een gefrustreerde oude vrouw verliest alle gevoel voor rede en neemt fatale beslissingen. Het zwaar toegetakelde lichaam van een onbekende man wordt achtergelaten in een parkeergarage.

En dan is er Lilith, die ogenschijnlijk het perfecte leventje leidt, tot ze zich voor een aanstormende trein gooit. Na haar dood gaat het leven gewoon verder, tot blijkt dat de vrouw maanden aan het broeden is geweest op een plan met verstrekkende gevolgen.

De lezer wordt in deze beklijvende thriller meegenomen in het leven van mensen die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben. Naar het einde toe smelt alles echter samen tot een vernuftig geheel. De verschillende verhaallijnen worden langzaam met elkaar verbonden in een aangrijpend verhaal dat zich verweeft rond familiebanden, relaties en de donkere zijden van de menselijke natuur.

Schrijver: Pat Craenbroek
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492883230
Ebook: 9789082986341
Uitgever: Hamley Books
Uitgekookt

Margaux Bakker, een jonge ambitieuze openbaar aanklager bijt zich vast in een zaak tegen een arts die een paar onvergeeflijke fouten maakte.

Ondertussen wordt het parket van Leuven geconfronteerd met een aantal bizarre sterfgevallen en belandt een jonge man, volledig verlamd na een tragisch ongeluk, in het ziekenhuis. Al snel wordt duidelijk dat hij een geheim met zich meedraagt dat hem tot een onherroepelijke keuze dwingt.

Schrijver: Pat Craenbroek
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789463967150
Ebook: 9789463967167
Uitgever: Hamley Books