Boekenplank:
Kies

Boeken van Olivia Dade

Olivia Dade heeft Amerikaanse geschiedenis gestudeerd. Dade is fulltime schrijfster en woont met haar Zweedse echtgenoot en hun dochter nabij Stockholm.

Meer over Olivia Dade

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Olivia Dade


Spoiler Alert

  1. Spoiler alert - Spoiler alert
  2. All the feels - All the feels

gedetailleerd overzicht

Spoiler AlertSpoiler alert

Als (fan)fictie werkelijkheid wordt...

April houdt haar fanfiction en cosplay-hobby voor iedereen verborgen. Als ze besluit een foto te posten waarop ze verkleed is als een personage uit een populaire tv-serie, gaat ze viral, zowel bij supporters als bij haters die reageren op haar plus-size.

Maar als Marcus, de hoofdrolspeler uit de serie en stiekem ook een anonieme fan fiction-schrijver, haar foto en de negatieve reacties ziet, besluit hij haar op date te vragen. De date verloopt rampzalig, maar dan blijkt dat ze elkaar al beter kennen dan gedacht.

Schrijver: Olivia Dade
Oorspronkelijke titel: Spoiler alert
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020541342
Ebook: 9789020541359
Uitgever: Z&K
All the feels

Een match tussen de sterren...

Alexander is een acteur met geld en fans in overvloed. Maar als zijn rol als Cupido plots uit de serie wordt geschreven, stort hij in. Therapeute Lauren moet Alex weer op de been zien te krijgen. Hij zit echter niet op een babysitter te wachten en legt haar het vuur na aan de schenen.

Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de aantrekkingskracht. Dan verliest Lauren haar baan en komt ze voor een lastige keuze te staan. Beschermt ze Alex of geeft ze zich over aan wat hij wil: de liefde?

Schrijver: Olivia Dade
Oorspronkelijke titel: All the feels
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020549720
Ebook: 9789020549737
Uitgever: Z&K