Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Daley

Melissa Daley woont in Hertfordshire (VK) met haar twee katten, twee kinderen en man. Een van haar katten is op Facebook te vinden als Nancy Harpenden-Cat. Daley liet zich inspireren door het stadje Stow-on-the-Wold in de Cotswolds als setting voor Molly en het kattencafé.

Overzicht

Molly en het kattencafé

Wanneer de jonge cypers Molly haar baasje verliest, wordt ze herplaatst in een huis met drie katten-hatende honden. Ze besluit het heft in eigen poot te nemen en een nieuw thuis te vinden. Maar als ze na een lange tocht door de hobbelige straten van Stourton loopt, lijkt een nieuw huis verder weg dan ooit...

Tot op een dag café-eigenaresse Debbie haar vindt. Net als Molly is ook Debbie zoekende. Pas gescheiden en met een dochter om voor te zorgen, doet ze alles wat ze kan om haar kwakkelende café draaiende te houden.

Maar niet alleen financieel is het lastig, Debbie wordt ook tegengewerkt uit onverwachte hoek. Is de oplossing misschien dichterbij dan ze denkt? Zal het Debbie en Molly lukken om het tij te keren en het eerste kattencafé van de Cotswolds te openen?

Schrijver: Melissa Daley
Oorspronkelijke titel: Molly and the cat cafe
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789400511002
Ebook: 9789044977820
Uitgever: Bruna