Boekenplank:
Kies

Boeken van Abigail Dean

Meer over Abigail Dean

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Abigail Dean


Overzicht

  • Dag een - Day one
  • Meisje A - Girl A

gedetailleerd overzicht

OverzichtDag een

Ze zei dat ze hen probeerde te helpen. Maar ze loog...

De toneelopvoering van de basisschool van het slaapstadje Stonesmere wordt ruw verstoord wanneer een schutter plotseling het vuur opent. Uren later is Marty’s moeder Ava dood, haar armen beschermend om de kinderen gevouwen aan wie ze lesgaf.

Terwijl de stad probeert het gemeenschapsgevoel terug te vinden in de nasleep van de tragedie, ontstaan er scheuren en daarmee samenzweringen. Wie is de geheimzinnige figuur die Marty achtervolgt terwijl ze worstelt met haar verdriet? En hoe zit het met de groep mensen die volhoudt dat de schietpartij nooit heeft plaatsgevonden?

Samen met haar jeugdvriend Leo probeert Marty het mysterie van de noodlottige dag te ontrafelen, en stukje bij beetje wordt de pijnlijke waarheid onthuld...

Schrijver: Abigail Dean
Oorspronkelijke titel: Day one
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789402714531
Ebook: 9789402770940
Uitgever: HarperCollins
Meisje A

'Ik ben het kind dat ontsnapte. Dit is mijn verhaal.'

Lex Gracie wil niet aan haar familie denken. Ze wil niet herinnerd worden aan haar ouderlijk huis of aan haar bijnaam: Meisje A, het kind dat ontsnapte. Wanneer haar moeder in de gevangenis overlijdt en het familiehuis nalaat aan haar kinderen, kan Lex het verleden niet langer negeren.

Samen met haar zusje Evie besluit ze de horrorwoning uit hun jeugd om te toveren tot een goede plek. Maar eerst moet ze in het reine komen met haar zes broers en zussen - en de jeugd die ze deelden.

Schrijver: Abigail Dean
Oorspronkelijke titel: Girl A
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402706390
Ebook: 9789402760293
Uitgever: HarperCollins