Boekenplank:
Kies

Boeken van Nicole Deese

Meer over Nicole Deese

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Nicole Deese


Overzicht

  • Alles wat ik vinden wil - Before I called you mine
  • Door jouw ogen - All that really matters

E-books

  • Geworteld in liefde - The kissing tree

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles wat ik vinden wil

Na jaren van daten heeft lerares Lauren Bailey zich er uiteindelijk bij neergelegd dat ze single is. Nu hoeft ze zich alleen nog maar te focussen op haar nieuwe droom: moeder worden. Ze is er klaar voor een kind te adopteren, en zonder moeite zegt ze toe de komende twee jaar niet meer te daten. Alle aandacht is voor het kind. Maar dan speelt er een onvoorziene complicatie op: Joshua Avery.

Joshua werkt als invalleerkracht op Laurens school. Met zijn passie voor onderwijs en zijn overrompelende charme, laat hij Laurens hart sneller kloppen. De connectie tussen hen is niet te ontkennen. Hierdoor komt Lauren voor een moeilijk keuze te staan, waarmee ze niet alleen Joshua’s hart, maar ook haar eigen hart zal breken.

Schrijver: Nicole Deese
Oorspronkelijke titel: Before I called you mine
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029730044
Ebook: 9789029730051
Uitgever: Kok
Door jouw ogen

Om in aanmerking te komen voor een baan als presentatrice van een make-overprogramma voor kansarme jongeren, gaat de populaire beauty-influencer Molly McKenzie als vrijwilliger meedraaien met een zomerclub voor jongeren uit de pleegzorg. Daar komt ze zichzelf genadeloos hard tegen. Ze dacht dat ze wist wat ertoe deed in het leven, maar terwijl haar band met de kinderen groeit, ziet ze in dat ze het al die tijd bij het verkeerde eind had.

En Silas Whittaker, de leider van de groep, blijkt een lastige man om mee te werken... maar ook een heel aantrekkelijke.

Schrijver: Nicole Deese
Oorspronkelijke titel: All that really matters
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029732475
Ebook: 9789029732482
Uitgever: Kok

E-booksGeworteld in liefde

Als ze aan de oude eikenboom komen, dan komen ze aan haar!

Abby Brookshire onderhoudt al jaren het landgoed rondom het romantische Kissing Tree hotel, waar de eikenboom een onmisbaar onderdeel van is. Maar de boom is ziek en dreigt gekapt te moeten worden.

De enige manier waarop Abby dit misschien kan voorkomen, is door een bondgenootschap aan te gaan met Griffin Malone, de man die twee jaar geleden haar hart brak. Ze had zichzelf beloofd hem nooit meer in haar leven toe te laten, maar nood breekt wet...

Schrijver: Nicole Deese
Oorspronkelijke titel: The kissing tree
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789029731294
Uitgever: Kok