Boekenplank:
Kies

Boeken van Evi Dekker

Evi Dekker komt uit uit een vooraanstaande zakenfamilie uit het westen van het land. Omdat ze als cultureel attachee werkt op een Nederlandse ambassade ergens in de Europese Unie, gebruikt ze een pseudoniem.

Meer over Evi Dekker

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1986

Nederland


Overzicht

  • Stormachtig Berlijn
  • Zomers Madrid

gedetailleerd overzicht

OverzichtStormachtig Berlijn

Interieurontwerpster Suzanne leidt een dubbelleven. Maar iemand weet wie zij werkelijk is...

Suzanne begint steeds meer naam te maken als grensverleggend interieurontwerper. Haar inspiratie haalt ze uit het bruisende Berlijn, waar ze minstens eens per maand komt om indrukken op te doen. ’s Nachts gaat ze er helemaal los in de clubs, waar iedereen haar kent als Zoë.

Jarenlang weet ze haar twee levens gescheiden te houden. Totdat ze aan de bar van de Berghain, haar favoriete club, door een man bij haar echte naam wordt aangesproken. Hij blijkt akelig veel van haar te weten en maakt al snel duidelijk wat hij wil: haar bedrijf overnemen, met haar erbij. Suzanne moet vechten voor haar onafhankelijkheid, want deze tegenstander is meedogenloos...

Schrijver: Evi Dekker
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402708974
Ebook: 9789402762990
Uitgever: HarperCollins
Zomers Madrid

Na hun trouwfeest reist Lara met haar nieuwe man naar Madrid. Daar verdwijnt haar stiefzoon...

Lara’s scheiding is eindelijk rond, dus ze kan trouwen met haar grote liefde Kevin. Ze kent hem van haar werk als cateraar; hij werkt als marketingmanager voor een van haar klanten en heeft een zoontje uit een eerder huwelijk: Siem.

Na hun zomerbruiloft gaan ze met zijn drieën op huwelijksreis naar Madrid. Alles is precies zoals Lara het zich voorstelde, want ze genieten als nieuw gezin van de stad en van elkaar. Totdat Siem verdwijnt. Het kind is spoorloos in een miljoenenstad.

De Spaanse en de Nederlandse politie werken nauw samen om de zaak op te lossen. Kevin denkt dat zijn ex achter de verdwijning van zijn zoon zit, maar Lara wordt daar gaandeweg steeds minder zeker van…

Schrijver: Evi Dekker
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402707229
Ebook: 9789402761382
Uitgever: HarperCollins