Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Jennifer Delamere

Boeken van Jennifer Delamere

Meer over Jennifer Delamere

Genres: Historisch, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jennifer Delamere


Een nieuw begin / London beginnings

  1. De rollen omgedraaid - The captain's daughter
  2. Het hart achterna - The heart's appeal
  3. Uit de kunst - The artful match

Liefde over de lijn / Love along the wires

  1. Op dezelfde lijn - Line by line
  2. Verkeerd verbonden - Crossed lines
Liefde over de lijn / Love along the wires

gedetailleerd overzicht

Een nieuw begin / London beginningsDe rollen omgedraaid

Gedwongen om alles wat haar lief is achter te laten, gaat een jonge vrouw op zoek naar een nieuw begin in een stad vol kansen - en gevaar...

Londen, 1879. Wanneer Rosalyn Bernay na een reeks onvoorziene gebeurtenissen alleen en berooid achterblijft, grijp ze het aanbod van een betrekking achter de schermen van een theater met beide handen aan. Als liefhebber van zang en muziek voelt ze zich er onmiddellijk thuis en het duurt niet lang of diep vanbinnen ontbrandt het verlangen om op een dag zelf op het podium te staan. Maar tegelijk werpt de dreiging uit haar verleden schaduwen over haar droom.

Na een verwonding aan zijn hand verlaat Nate Morgan noodgedwongen zijn regiment in Indië en keert terug naar Londen; de plek met de vele bittere herinneringen. Hij stemt toe om tijdelijk het baantje van zijn broer, die door een gebroken been aan huis is gebonden, over te nemen en gaat aan de slag als toneelknecht bij de voorstelling HMS Pinefore. Maar ondanks dat hij het er naar zijn zin heeft, telt Nate de dagen af tot hij zich weer bij zijn regiment kan voegen.

Zowel Rosalyn als Nate zet alles op alles om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen, en niet zonder uitwerking, want al snel worden de rollen omgedraaid…

Schrijver: Jennifer Delamere
Oorspronkelijke titel: The captain's daughter
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492408136
Ebook: 9789492408303
Uitgever: De Parel
Het hart achterna

Hij had verwacht haar nooit meer te zien, maar dan klopt ze bij hem aan met een onverwacht verzoek...

Londen, 1881. De onafhankelijke Julia Bernay weet wat ze wil: medicijnen studeren en dokter worden. Daarom vertrekt ze naar Londen, waar de London School of Medicine for Women zich bevindt. Als ze betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, redt haar snelle optreden het leven van een ambitieuze jonge jurist, Michael Stephenson. De man die, zo ontdekt ze later, een beslissende rol speelt in het verwerkelijken van haar droom.

Michael Stephenson heeft maar één doel in zijn leven: veel geld verdienen en de nodige erkenning verwerven. En dat lukt hem aardig dankzij zijn talent en harde werken. Maar dan raakt hij door een nieuwe zaak betrokken bij het debat over de toekomst van de artsenopleiding voor vrouwen. Er wordt van hem verwacht dat hij objectief is, maar wanneer de aantrekkelijke en vastbesloten Julia met een onverwacht verzoek bij hem op de stoep staat en hij haar besluit te helpen, wordt dat steeds moeilijker.

Als Julia en Michael gedwongen meer tijd met elkaar doorbrengen, bloeit er iets tussen hen op. Maar ze ontdekken ook dat hun streven om hun hart achterna te gaan, betekent dat ze nooit samen zullen zijn. En dat bepaalt hen bij de vraag: wat is het belangrijkste in dit leven?

Schrijver: Jennifer Delamere
Oorspronkelijke titel: The heart's appeal
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492408235
Ebook: 9789492408259
Uitgever: De Parel
Uit de kunst

Londen, 1881. Als een tragische gebeurtenis ertoe leidt dat de kunstzinnige Cara Bernay haar baan verliest, raakt ze bevriend met een jonge kunstenaar, Langham. Met zijn hulp stippelt ze een nieuw leven uit en begint ze haar eigen artistieke talent te ontwikkelen.

Maar dan doet zijn broer, een knappe, maar onbuigzame graaf, haar een ongewoon verzoek dat ze niet kan weigeren. Ze gaat met de twee broers mee naar hun landgoed en daar stuit ze op een waarheid die haar voor een keuze stelt. Volgt ze haar droom of kiest ze voor het gewaagde plan dat kan uitlopen op een ramp?

Schrijver: Jennifer Delamere
Oorspronkelijke titel: The artful match
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493208049
Ebook: 9789493208056
Uitgever: De Parel

Liefde over de lijn / Love along the wiresOp dezelfde lijn

Alice McNeil is altijd al nieuwsgierig geweest en droomde jarenlang van een baan als telegrafiste. Nu, jaren later, is dat gelukt. Ze heeft een felbegeerde positie bij een belangrijk handelsbedrijf weten te bemachtigen en geen moment spijt van haar beslissing.

Maar als de ambitieuze junior directeur van het bedrijf, Douglas Shaw, terugkeert naar Londen, beginnen er dingen te veranderen - en niet allemaal ten goede. Want als een jaloerse collega wraak neemt op Alice, wordt hun reputatie bedreigd en komen ze voor een moeilijke keuze te staan...

Schrijver: Jennifer Delamere
Oorspronkelijke titel: Line by line
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493208148
Uitgever: De Parel
Verkeerd verbonden

Is het opwindende liefdesbriefje dat ze krijgt het antwoord op haar diepste wens?

Emma Sutton weet dat ze tevreden zou moeten zijn met haar leven. Ze werkt bij het Centrale Telegraafkantoor en achter het pension waar ze woont, is een lapje grond waar ze naar hartenlust kan tuinieren, haar grote passie. Maar sinds ze haar ouders als kind verloor, verlangt ze naar een eigen gezin en de stabiliteit en vastigheid die dat biedt. Dan ontmoet ze onverwacht een knappe ingenieur en als hij haar een opwindend liefdesbriefje stuurt, lijkt haar diepste wens uit te komen.

Mitchell Harris' scherpzinnigheid en zijn vaardige pen hebben ervoor gezorgd dat hij er wel bij vaart. Dat de vrouw van zijn dromen slechts twee verdiepingen boven hem werkt, zou zijn leven perfect moeten maken. Maar door een ongeluk in zijn kindertijd is Mitchell ervan overtuigd dat hij nooit de liefde van een vrouw zal winnen, vooral niet die van Emma. Als zijn beste vriend - degene die ooit zijn leven heeft gered - eveneens verliefd wordt op Emma en vraagt om zijn hulp om haar liefdesbrieven te schrijven, moet Mitchell kiezen tussen verlangen en loyaliteit.

Schrijver: Jennifer Delamere
Oorspronkelijke titel: Crossed lines
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493208476
Ebook: 9789493208544
Uitgever: De Parel