Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Sandrine Destombes

Boeken van Sandrine Destombes

Sandrine Destombes studeerde film en televisie, werkte 25 jaar als evenementenmanager en gebruikte haar vrije tijd om te schrijven. Tegenwoordig is zij fulltime schrijver.

Meer over Sandrine Destombes

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1971

Geboorteland: Frankrijk


Overzicht

  • De kinderen van het klooster - Le Prieuré de Crest
  • Het dubbele geheim van de familie Lessage - Les jumeaux de Piolenc

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe kinderen van het klooster

In het kleine dorpje Crest staat al sinds mensenheugenis een klooster dat enkel door vrouwen wordt bewoond. Als de jonge politieagent Bénoit een verdachte bestuurder en een verward kind aanhoudt, weet hij nog niet dat hij aan het begin staat van de grootste zaak van zijn leven en dat het geheimzinnige klooster er een centrale rol in speelt.

De duistere waarheid over de groep vrouwen komt op akelige wijze naar boven als er een reeks mannenlichamen wordt opgegraven...

Schrijver: Sandrine Destombes
Oorspronkelijke titel: Le Prieuré de Crest
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401612616
Ebook: 9789401612579
Uitgever: Xander
Het dubbele geheim van de familie Lessage

Het kleine dorpje in de Vaucluse draagt nog steeds de littekens van de nooit opgeloste verdwijning van de jonge tweeling, waarvan er slechts één levenloos werd teruggevonden. De kwestie krijgt dertig jaar later een vervolg dat de oude zaak in alle gruwelijkheid en complexiteit overtreft. Opnieuw verdwijnt een kind.

De ene na de andere bewoner van het dorp met een mogelijk motief komt in beeld, maar alle aanknopingspunten verwijzen naar de oude zaak. Inspecteur Julien Fabregas staat tegenover de regie van een ongeëvenaard zieke geest. De docenten op school, de vader van de destijds verdwenen tweeling - alles en iedereen lijkt zijn onschuld te verliezen. De pijnlijke en onthutsende ontknoping gaat je voorstellingsvermogen te boven.

Schrijver: Sandrine Destombes
Oorspronkelijke titel: Les jumeaux de Piolenc
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401610964
Ebook: 9789401610865
Uitgever: Xander