Boekenplank:
Kies

Boeken van Tina van Dijk

Meer over Tina van Dijk

Genres: E-books only, Roman

Geboorteland: Nederland


De Kust

  1. Het café aan de kust
  2. Thuis aan de kust
  3. Winter aan de kust

Het Geheim van Landgoed Rosenthal

  1. De aanstelling
  2. De liefdesverklaring
  3. De terugkeer

gedetailleerd overzicht

De KustHet café aan de kust

Emmie maakt een moeilijke tijd door. Ze heeft een poosje verlof genomen van haar veeleisende werk bij een advocatenkantoor nadat ze tijdens een vergadering is flauwgevallen van vermoeidheid. Nu zit ze thuis, maar het lukt haar nog altijd niet om tot rust te komen.

Gelukkig komt haar moeder met een plan: Emmie kan een tijdje logeren bij haar oom Bart, die een klein café runt in het gemoedelijke dorpje Duijnen, aan de kust. Emmie twijfelt even of ze haar Amsterdamse leven zomaar kan achterlaten, maar stapt dan toch in de auto. Een heerlijke strandwandeling zal geen kwaad kunnen en ze kan vast ook af en toe bijspringen in het café, de locals ontmoeten.

Krijgt ze in Duijnen inderdaad de kans om weer tot zichzelf te komen? En wie weet, misschien komt zelfs de liefde op haar pad.

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789047206903
Uitgever: Loft Books
Thuis aan de kust

Emmies verblijf in Duijnen heeft haar goed gedaan. Ze is niet alleen mede-eigenaar geworden van het café van haar oom Bart, ze heeft ook de liefde gevonden bij Tom. Maar wanneer die naar Frankrijk gaat om zijn tante te helpen bij een verbouwing begint Emmie te twijfelen. Kunnen ze een langeafstandsrelatie wel aan?

Gelukkig bieden de yogalessen haar een beetje afleiding en ontmoet ze de spontane Benthe, die even afstand heeft genomen van haar rijke familie en de rust probeert te vinden in het pittoreske Duijnen. En dan is ze ook nog druk met het werk in het café, haar vriendin en collega Leonie en de nieuwe, knappe ober Luc. Maar Tom blijft in Emmies gedachten...

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789047206927
Uitgever: Loft Books
Winter aan de kust

Emmie heeft alles aardig op de rails. Nadat Tom is teruggekomen uit Frankrijk zijn ze bij elkaar ingetrokken en hun leven lijkt in rustiger vaarwater te zijn gekomen... Totdat Lana, Emmies zus, ineens op de stoep staat. Ze heeft relatieproblemen.

Alhoewel het leven in Duijnen in eerste instantie in niets lijkt op haar voormalige luxe leventje, begint Lana het dorp steeds leuker te vinden. Dat ze niets meer van haar man hoort maakt haar wel verdrietig, waarom neemt hij geen contact op? Gelukkig biedt Emmie steun.

Ook dorpsgenoot Feline heeft het niet makkelijk in de liefde. Ze is al een tijd verloofd met Jarno en er is nog veel te doen voordat ze gaan trouwen. Maar hoe meer er geregeld moet worden, hoe minder Feline uitkijkt naar haar grote dag...

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789047206941
Uitgever: Loft Books

Het Geheim van Landgoed RosenthalDe aanstelling

1912. Na de dood van haar vader verdient Kaatje met haar werk niet meer genoeg om hun woning te bekostigen. Dan hoort ze dat de baron van Landgoed Rosenthal een kinderjuffrouw zoekt voor zijn twee kinderen. Het duurt niet lang voordat ze voor hem valt.

2023. Daphne Rosenthal werkt als psycholoog in een jeugdkliniek. Ze houdt van haar werk, maar is ook tot over haar oren verliefd op haar baas. Om wat afstand te nemen besluit ze naar het landgoed van haar familie te gaan. Daphne raakt geïntrigeerd door het verleden van het landgoed. Wat speelde hier zich allemaal af vroeger? Ze merkt echter ook dat niet iedereen ervan gediend is wanneer ze op onderzoek gaat...

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207696
Uitgever: Loft Books
De liefdesverklaring

2023. Daphne keert terug naar Landgoed Rosenthal om een oogje op haar opa te houden. Voor haar is dit tegelijkertijd een uitgelezen kans om de geschiedenis van het landgoed verder uit te spitten.

1912. Kaatje raakt verzeild in een penibele situatie die ze niet lang verborgen kan houden. Gelukkig laat de baron haar aanblijven als kinderjuffrouw op het landgoed. Als er bij de zwangerschap van de vrouw van de baron complicaties optreden gebeurt vervolgens het ondenkbare...

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207719
Uitgever: Loft Books
De terugkeer

2023. Daphnes opa ligt op sterven. De hele familie is hiervoor bijeengekomen op Landgoed Rosenthal. Op zijn sterfbed lijkt opa behoorlijk warrig maar dan onthult hij een familiegeheim dat de geschiedenis in een heel ander daglicht zet.

1918. Kaatje woont al jaren niet meer op het landgoed. Wanneer ze hoort dat de vrouw van de baron is omgekomen bij een jachtongeluk keert ze terug. Zal het haar lukken om haar grote geheim voor iedereen verzwegen te houden?

Schrijver: Tina van Dijk
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207733
Uitgever: Loft Books