Boekenplank:
Kies

Boeken van Trish Doller

Trish Doller is geboren in Duitsland, maar groeide op in de Verenigde Staten. Ze werkte tijdens haar college-tijd in het Cedar Point amusement park en studeerde journalistiek aan de Ohio State University.

Meer over Trish Doller

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Duitsland

Website: Trish Doller


Beck Zussen / Beck Sisters

  1. Wind in de zeilen - Float plan
  2. Eiland in zicht - The suite spot
  3. Van de kaart - Off the map

gedetailleerd overzicht

Beck Zussen / Beck SistersWind in de zeilen

Sinds het verlies van haar verloofde is Anna lamgeslagen door verdriet - totdat er een herinnering op haar telefoon verschijnt over een reis die ze samen zouden maken. Anna besluit impulsief om de zee op te gaan met hun zeilboot, en zo in haar eentje de reis te maken.

Maar na een woelige nacht beseft ze dat ze het niet alleen kan. Ze huurt professioneel zeiler Keane in om haar te helpen. Net als Anna worstelt Keane met de realiteit van een totaal andere toekomst dan hij had gepland. Anna en Keane moeten allebei ontdekken dat het nooit te laat is om een nieuwe koers te varen.

Opnieuw beginnen betekent niet dat je je verleden loslaat, maar wel dat je ruimte maakt voor je toekomst.

Schrijver: Trish Doller
Oorspronkelijke titel: Float plan
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297463
Ebook: 9789493297470
Uitgever: April Books
Eiland in zicht

Rachel Beck is een alleenstaande moeder, woont nog thuis en probeert een noodlijdende relatie in leven te houden. Behalve haar dochter is het enige lichtpuntje in Rachels leven haar baan bij een luxe hotel in Miami Beach - totdat ze ontslagen wordt voor iets wat ze niet heeft gedaan.

In een opwelling informeert Rachel naar een managementfunctie bij een brouwerijhotel op een eiland in Lake Erie; Kelleys Island. Als ze de baan krijgt, neemt Rachel haar dochter mee en maakt de oversteek.

Wat ze aantreft op Kelleys Island is Mason, een knappe, humeurige man die alles weet van bier brouwen en niets van het runnen van een hotel. Vooral eentje dat nauwelijks meer is dan een fundering en een plan op papier. Het is niet de baan die Rachel zocht, maar Mason biedt haar een kans om een hotel - en haar eigen leven - vanaf de grond op te bouwen. En dat zou weleens precies de kans kunnen zijn die ze nodig heeft.

Schrijver: Trish Doller
Oorspronkelijke titel: The suite spot
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297890
Ebook: 9789493297906
Uitgever: April Books
Van de kaart

Carla Black reist al bijna tien jaar in haar eentje de wereld rond in haar vintage Jeep Wrangler en stopt alleen lang genoeg om geld te verdienen voor haar volgende avontuur. Ze doet niet aan liefde en gaat nooit naar huis.

Eamon Sullivan is een hedendaagse cartograaf die digitale kaarten maakt. Zijn werk helpt mensen hun weg te vinden, maar hij is degene die zijn gevoel voor richting kwijt is. Hij is ongelukkig op zijn werk, onlangs gedumpt en zijn enige grote droom is letterlijk tot stilstand gekomen.

Het lot brengt ze bij elkaar als Carla in Dublin aankomt voor de bruiloft van haar beste vriendin en Eamon haar moet ophalen van het vliegveld. Maar wat een eenvoudige rit door Ierland zou moeten zijn, wordt al snel gecompliceerd door omwegen vol chemie, onverwachte gevoelens en een kans op liefde - als ze er maar voor durven kiezen.

Schrijver: Trish Doller
Oorspronkelijke titel: Off the map
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464820485
Ebook: 9789464820492
Uitgever: April Books