Boekenplank:
Kies

Boeken van Sabine Durrant

Sabine Durrant is journaliste en schrijfster. Ze woont met haar gezin in Londen.

Meer over Sabine Durrant

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Denk aan mij - Remember me this way
  • Gympen en plakhandjes - The great indoors
  • Onder je huid - Under your skin

gedetailleerd overzicht

OverzichtDenk aan mij

Achter elk perfect leven schuilt een perfecte leugen...

Lizzie is kapot van de dood van haar man Zach. Ze bezoekt de plek waar hij een fataal auto-ongeluk heeft gehad om er bloemen neer te leggen. Vlak voor zijn ongeluk had ze hem een brief gestuurd waarin ze zei hem te willen verlaten. Die brief heeft hij nooit kunnen lezen. Op de plek van het ongeluk blijken al bloemen te liggen. Lizzie moét zichzelf wel afvragen hoe goed ze haar man eigenlijk kende. Is Zach wel echt dood?

Schrijver: Sabine Durrant
Oorspronkelijke titel: Remember me this way
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021457406
Uitgever: Q
Gympen en plakhandjes

Het is niet dat Martha Bone niet van kinderen houdt; het is meer dat ze niet in haar leven passen: haar antiekwinkel, haar appartement met crèmekleurige bank, onwasbare linnen vloerkussens en serene uitstraling van rust en orde. Haar twee zussen begrijpen niet hoe Martha zo kan leven: zo teruggetrokken en emotioneel zo naar binnen gekeerd, maar Martha strijkt de sprei op haar Victoriaanse gietijzeren bed nog eens glad en bedenkt dat alles prima in orde is. Méér dan in orde: perfect.

Maar dan beginnen er veranderingen te komen: een sterfgeval, een kat, een doos met oude brieven, een ex-vriend en een meisje met kleverige chocoladevingers. Martha begint haar verleden te onderzoeken en komt erachter dat weggewerkte, oude scheuren niet voor eeuwig verborgen kunnen blijven...

Schrijver: Sabine Durrant
Oorspronkelijke titel: The great indoors
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789032509361
Uitgever: De Kern
Onder je huid

Ze zeggen dat onschuldigen niets te vrezen hebben...

Gaby Mortimer heeft een perfect leven: een mooie baan bij de tv, een succesvolle man, een prachtige dochter en een groot huis in Londen. Tot ze tijdens het hardlopen stuit op het lijk van een jonge vrouw en alle zekerheden uit haar bestaan wegvallen. Gaby raakt verstrikt in een nachtmerrie waaruit geen ontsnapping mogelijk lijkt.

Schrijver: Sabine Durrant
Oorspronkelijke titel: Under your skin
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021454702
Ebook: 9789021454719
Uitgever: Q