Boekenplank:
Kies

Boeken van Mazey Eddings

Meer over Mazey Eddings

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Mazey Eddings


Ga Niet Weg / A Brush with Love

  1. Niet weg te poetsen - A brush with love
  2. Haar allerbeste fout - Lizzie Blake's best mistake
  3. Eén plus één - The plus one

gedetailleerd overzicht

Ga Niet Weg / A Brush with LoveNiet weg te poetsen

Tandheelkunde-student Harper is gefocust op haar studie en carrière, maar wordt soms tegengewerkt door haar eigen angststoornis. Als ze in haar haast tegen Dan opbotst, vernielt ze een project waar hij aan werkte. Ze biedt aan om hem te helpen met repareren.

Al snel valt Dan voor Harper, maar zij maakt heel duidelijk dat ze geen relatie wil. Wanneer ook haar gevoelens steeds sterker worden, komt ze steeds meer klem te zitten tussen angst en liefde. Eerlijk gezegd verdraagt ze nog liever een wortelkanaalbehandeling dan dit. Maar is er nog wel een weg terug?

Schrijver: Mazey Eddings
Oorspronkelijke titel: A brush with love
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297937
Ebook: 9789493297944
Uitgever: April Books
Haar allerbeste fout

Lizzie heeft eindeloos veel fouten gemaakt. Keukenbranden, piramidespelen, pony's, je kunt het zo gek niet verzinnen of ze heeft het gedaan... en er nog een puinhoop van gemaakt ook. Eén fout die ze nooit heeft gemaakt is iemand dichter bij haar laten komen dan een enkele keer. Maar nadat ze de zoveelste baan is kwijtgeraakt door haar ADHD, breekt ze haar belangrijkste regel en heeft ze een two-night-stand die alles verandert.

Rake heeft relaties opgegeven. En gevoelens. En elke vorm van intimiteit trouwens. Toch is er iets met de charmante, chaotische Lizzie waardoor hij van gedachten verandert. Voor twee nachten, tenminste. Dan gaat hij terug naar huis, naar Australië, ver weg van de lastige gevoelens die Lizzie bij hem losmaakt. Maar als Lizzie hem vertelt dat ze zwanger is, zal hij alles doen om deel uit te maken van het leven van zijn kind... behalve emotioneel kwetsbaar zijn, natuurlijk. Die fout zal hij nooit meer maken.

Via een reeks ongelukjes, een totaal 'platonisch' gedeeld eenpersoonsbed en erotische baksels ontdekken Lizzie en Rake dat zelfs de grootste fouten de mooiste gevolgen kunnen hebben.

Schrijver: Mazey Eddings
Oorspronkelijke titel: Lizzie Blake's best mistake
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464820126
Ebook: 9789464820133
Uitgever: April Books
Eén plus één

Sommige dingen staan vast. De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen. Zwaartekracht bestaat. Indira mag Jude niet. Jude mag Indira niet. Maar wat gebeurt er als deze jeugdvijanden ontdekken dat ze alleen op elkaar kunnen vertrouwen?

Op papier heeft Indira alles voor elkaar. Een geweldige baan, een vriend en een auto. Wat wil een eindtwintiger nog meer? Maar als ze haar vriend betrapt in een innige omhelzing met een vreemde, gaat dat op papier perfecte plaatje in vlammen op.

Jude heeft niets voor elkaar. Als arts die de afgelopen drie jaar de wereld heeft rondgereisd om noodsituaties en humanitaire crises te behandelen, heeft hij moeite om zich aan te passen tijdens een korte reis naar huis voor de bruiloft van zijn beste vriend.

Indira gaat naar dezelfde bruiloft, en ze ziet er huizenhoog tegenop. Zo erg zelfs dat ze nog liever met Jude gaat dan in haar eentje. Dus besluiten ze elkaars plus-één te zijn. Niet dat ze elkaar ineens mogen of zo. Helemaal niet, hoor. Zelfs niet een klein beetje. Of... toch wel?

Schrijver: Mazey Eddings
Oorspronkelijke titel: The plus one
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464820584
Ebook: 9789464820591
Uitgever: April Books