Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Ekberg

Anna Ekberg is het pseudoniem van het schrijversduo Anders Rønnow Klarlund (1971) en Jacob Weinreich (1972). De vier thrillers die al van hen zijn verschenen haalden allemaal de Deense bestsellerlijst. Het perfecte huwelijk geldt als hun internationale doorbraak en werd door Netflix verfilmd.

Meer over Anna Ekberg

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Denemarken


Overzicht

Het perfecte huwelijk

Je hebt geen idee wie ze echt is - en waar ze toe in staat is...

Christian en Leonora zouden gelukkig moeten zijn. Ze hebben een droomhuis met uitzicht op de fjorden en een zoon die gezond is verklaard na een lang ziekbed. Maar ze hebben ook geheimen. Rancune, eenzaamheid en onvervulde verlangens maken hun huwelijk kapot.

Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie. Want Leonora weet hoe Christian de peperdure behandeling van hun zoon heeft betaald. Christian ziet nog maar één uitweg: hij moet van Leonora af. En dus stapt hij in zijn busje, rijdt naar haar vaste hardlooproute en rijdt haar dood.

Maar als Christian trillend van schok thuiskomt, zit Leonora gewoon op de bank. Wie heeft hij zojuist aangereden? En wat gebeurt er als zijn vrouw erachter komt wat hij van plan was? Eén ding is duidelijk: niets kan hem voorbereiden op de hel die op het punt staat los te barsten.

Schrijver: Anna Ekberg
Oorspronkelijke titel: Kærlighed for voksne
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022599419
Ebook: 9789402321470
Uitgever: Boekerij