Boekenplank:
Kies

Boeken van T.J. Emerson

T.J. Emerson werkt als literair consultant en schrijfdocent. Haar korte verhalen zijn op grote schaal gepubliceerd in anthologieën en tijdschriften. Emerson's debuut, De perfecte vakantie, was een Amazon bestseller.

Meer over T.J. Emerson

Genres: E-books only, Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Tracey Emerson

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: T.J. Emerson


Overzicht

  • De perfecte vakantie - The perfect holiday
  • Moederdag - Mother's day

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe perfecte vakantie

Zou je er een moord voor plegen?

Olivia en Julian genieten van luie dagen in hun Spaanse villa, een welverdiende onderbreking van hun drukke leven. Vooral voor Julian, die in de publieke belangstelling kwam te staan na de tragische moord op zijn eerste vrouw, is deze vakantie een welkome afleiding.

De lome warmte en rust van de villa wordt alleen doorbroken door wandelingen op de rotsen, zonovergoten lunches en verkoelende zwempartijen. Tot een toevallige ontmoeting met Gabriel, een aantrekkelijke man die vele jaren jonger is, alles verandert. Al snel verandert hun idyllische vakantie in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Zal een van hen er levend uitkomen?

Schrijver: T.J. Emerson
Oorspronkelijke titel: The perfect holiday
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789044395105
Uitgever: Boldwood
Moederdag

Alleen haar dochter weet wat ze gedaan heeft...

Kan het niet krijgen van een kind je leven net zo veranderen als het wel krijgen van een kind?

Grace is na twintig jaar in het buitenland teruggekeerd naar Londen om voor haar moeder te zorgen die op sterven ligt. Als ze een blanco moederdagkaart in de post krijgt, is ze in de war en ongerust. Wie kan het haar gestuurd hebben en waarom? Ze is namelijk zelf geen moeder.

Dan komt er nog een moederdagkaart aan. Daarna komen er telefoontjes waarbij er geen geluid te horen is aan de andere kant van de lijn. Achtervolgd door verontrustende flashbacks begint Grace zichzelf kwijt te raken. Iemand heeft het op haar gemunt. Iemand die weet wat ze heeft gedaan. Iemand die haar confronteert met het verleden waar ze al zo lang voor vlucht.

Schrijver: T.J. Emerson
Oorspronkelijke titel: Mother's day
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789044395082
Uitgever: Boldwood