Boekenplank:
Kies

Boeken van Virginia Feito

Virginia Feito is geboren in Spanje, groeide op in Madrid en Parijs, studeerde Engels en drama in Londen en reclame in Miami. Feito woont in Spanje, maar schrijft in het Engels.

Meer over Virginia Feito

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1988

Geboorteland: Spanje

Website: Virginia Feito


Overzicht

Mevrouw March

De nieuwste roman van George March is een schot in de roos. En niemand is trotser dan zijn plichtsgetrouwe vrouw, mevrouw March. Maar dan suggereert iemand dat het hoofdpersonage uit zijn boek - de afgrijselijke Johanna - gebaseerd is op mevrouw March zelf. Die ene terloopse opmerking berooft mevrouw March van de overtuiging dat ze alles over haar man wist. Waarom zou hij haar zo vernederen?

En dan vindt mevrouw March een krantenknipsel over een vermiste vrouw in zijn bureau. Heeft George iets te maken met haar verdwijning? Hij maakt de laatste tijd veel tripjes met zijn redacteur, en hij laat mevrouw March helemaal alleen achter met haar gekwelde gedachten. En dan zijn er nog de kakkerlakken die plotseling verschijnen, en vreemde ademhalingsgeluiden... Terwijl ze de geheimen van haar man probeert te ontcijferen, bedreigt haar paranoia iedereen in haar omgeving.

Schrijver: Virginia Feito
Oorspronkelijke titel: Mrs March
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044364521
Ebook: 9789044364538
Uitgever: The House of Books