Boekenplank:
Kies
  • Home
  • F
  • Jessica Fellowes

Boeken van Jessica Fellowes

Meer over Jessica Fellowes

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1974

Verenigd Koninkrijk

Website: https://www.jessicafellowes.com/

Mitford Moorden / Mitford Murders

  1. De Mitford moorden - The Mitford murders
  2. Pamela - Bright young dead
Mitford Moorden / Mitford Murders

Mitford Moorden Serie

De Mitford-moorden is een klassieke whodunit die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Het is een zesdelige reeks; in elk boek staat een van de zes Mitford-zussen centraal in een verhaal vol intriges, schandalen, liefde en moord. En dat alles tegen de prachtige achtergrond van het Engeland van de jaren twintig.

Gedetaileerd overzicht

Mitford Moorden / Mitford Murders

De Mitford moorden

Het is 1920 en Louisa Cannon hoopt aan haar leven van armoede en een gevaarlijke oom te ontsnappen. Ze krijgt een baan als kindermeisje en chaperonne in de huishouding van de rijke familie Mitford.

Als er op klaarlichte dag in de trein een verpleegster wordt vermoord (een nazaat van Florence Nightingale), raken Louisa en de oudste Mitford-dochter Nancy verstrikt in het moordmysterie.

Schrijver: Jessica Fellowes
Oorspronkelijke titel: The Mitford murders
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021417028
Ebook: 9789021418735
Uitgever: Volt
Pamela

Het is 1925 en de kranten staan vol met roddels over de extravagante feesten van een groep losbandige aristocraten die de Bright Young Things worden genoemd. Pamela Mitfords achttiende verjaardag wordt geheel in de stijl van deze sensatie gevierd met een gemaskerd bal en een speurtocht, maar de avond eindigt in een tragedie wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen.

De politie verdenkt al snel een bediende, Dulcie Long, maar Louisa Cannon, kindermeisje en chaperonne van de Mitford-zussen, vertrouwt het onderzoek niet. Ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan, in de hoop Dulcies naam te zuiveren. Ondertussen loopt de echte moordenaar vrij rond, en die is misschien wel dichterbij dan Louisa denkt…

Schrijver: Jessica Fellowes
Oorspronkelijke titel: Bright young dead
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021417523
Uitgever: Volt