Boekenplank:
Kies

Boeken van Kirsty Ferry

Meer over Kirsty Ferry

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.rosethornpress.co.uk/

Carrick Park

  1. De betovering van Kerstmis - A little bit of Christmas magic
  2. Zomer in Carrick Park - Summer at Carrick Park

Gedetaileerd overzicht

Carrick Park

De betovering van Kerstmis

Elke kerstwens kan uitkomen met een beetje magie…

Als huwelijksplanner van Carrick Park Hotel stelt Ailsa McCormack zich altijd tot doel om elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Soms moet ze daar echter een hoge prijs voor betalen; dit jaar moet ze een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst.

Niet dat het Ailsa veel uitmaakt. Er is nu eenmaal iets bijzonders aan het hotel rond de feestdagen en ze heeft altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de mensen die er ooit gewoond hebben. Met name voor het tragische leven van de beeldschone Ella Carrick. Haar opvallende portret hangt nog steeds bovenaan de trap in het hotel.

Maar dan zet een ontmoeting in de salon met een lange, knappe man die haar vreemd bekend voorkomt haar leven volledig op zijn kop. Ailsa’s eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien…

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: A little bit of Christmas magic
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585417
Uitgever: Choc Lit
Zomer in Carrick Park

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze...

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.

De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Summer at Carrick Park
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492507181
Ebook: 9781386953869
Uitgever: Choc Lit