Boekenplank:
Kies

Boeken van Kirsty Ferry

Meer over Kirsty Ferry

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Kirsty Ferry


Overzicht

  • De betovering van Kerstmis - A little bit of Christmas magic

Cornish Secrets

  1. Het geheim van Rose - A secret Rose
  2. Het duistere geheim van Lily - Lily's secret
  3. Holly's kerstgeheim - Holly's Christmas secret
  4. Het zomerse geheim van Marigold - Summer's secret Marigold

Tempest Zussen / Tempest Sisters

  1. Zomer in Carrick Park - Summer at Carrick Park
  2. Liefde in Taigh Fallon - Spring at Taigh Fallon
  3. Het boekwinkeltje aan zee - Jessie's little bookshop by the sea
  4. Kerst op het eiland Skye - Christmas on the Isle of Skye

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe betovering van Kerstmis

Elke kerstwens kan uitkomen met een beetje magie…

Als huwelijksplanner van Carrick Park Hotel stelt Ailsa McCormack zich altijd tot doel om elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Soms moet ze daar echter een hoge prijs voor betalen; dit jaar moet ze een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst.

Niet dat het Ailsa veel uitmaakt. Er is nu eenmaal iets bijzonders aan het hotel rond de feestdagen en ze heeft altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de mensen die er ooit gewoond hebben. Met name voor het tragische leven van de beeldschone Ella Carrick. Haar opvallende portret hangt nog steeds bovenaan de trap in het hotel.

Maar dan zet een ontmoeting in de salon met een lange, knappe man die haar vreemd bekend voorkomt haar leven volledig op zijn kop. Ailsa’s eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien…

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: A little bit of Christmas magic
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789403608662
Ebook: 9781393815990
Uitgever: Choc Lit

Cornish SecretsHet geheim van Rose

Als twee harten elkaar raken...

Merryn Burton is blij dat ze naar Cornwall af mag reizen voor haar eerste grote opdracht voor een Londense kunsthandel. Maar zodra ze aankomt bij Pencradoc, een prachtig oud landhuis, beseft ze dat dit niet zomaar een opdracht wordt. Niet alleen is Pencradoc gevuld met fascinerende en mogelijk waardevolle kunstwerken, het is ook eigendom van de gebroeders Penhaligon.

Merryns onmiddellijke klik met Kit Penhaligon is nóg een reden waarom alles plotseling een stuk interessanter wordt. Maar hoe langer Merryn in Pencradoc verblijft, hoe duidelijker het wordt dat het huis een geheim herbergt, en een lang vergeten Rose zou weleens de sleutel kunnen zijn...

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: A secret Rose
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: ISBN 9789493265516
Uitgever: Choc Lit
Het duistere geheim van Lily

Als je meer achterlaat dan slechts herinneringen...

Actrice Cordelia Beaumont is het zat om de zomer in de stad door te brengen. Dus als de kans zich voordoet, springt ze meteen op de trein om een bezoek te brengen aan Pencradoc, het prachtige landgoed in Cornwall waar haar vriendin Merryn werkt.

Maar al snel wordt Cordy ondergedompeld in de mysterieuze wereld van de Victoriaanse theatersensatie Lily Valentine. Lily was ooit te gast op Pencradoc en samen met kunstenaar Matt Harker ontdekt Cordy dat de actrice meer dan alleen herinneringen heeft achtergelaten. Ze liet ook een schandalig geheim achter...

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Lily's secret
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493265523
Uitgever: Choc Lit
Holly's kerstgeheim

Er was eens een Cornish kerstfeest...

Het is bijna Kerstmis op het Pencradoc-landgoed in Cornwall en dat betekent dat de eigenaresse van de theesalon, Sorcha Davies, zoals gewoonlijk een feestelijke hoop taartjes aan het bakken is. En dit jaar hoopt Sorcha dat haar mince pies in de smaak zullen vallen bij de tentoonstelling ‘The Spirit of Christmas Past’, die in het huis wordt georganiseerd door de nieuwe plaatselijke antiekhandelaar Locryn Dyer.

Naarmate Locryn en Sorcha meer tijd met elkaar doorbrengen, beginnen ze een heel bijzonder kerstverhaal te ontrafelen dat zich meer dan een eeuw eerder op Pencradoc afspeelde en waarbij een zekere ‘Lady’ Holly Sawyer, een feestelijk diner en een magische geheime ontmoeting met een knappe auteur een grote rol speelden...

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Holly's Christmas secret
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493265103
Ebook: 9798201752262
Uitgever: Choc Lit
Het zomerse geheim van Marigold

Kan een zomers geheim uit het verleden een nieuwe toekomst tot bloei brengen?

Voor twee mensen die eigenlijk concurrenten van elkaar zijn - ze runnen allebei een kunstcentrum in Cornwall - kunnen Sybill Helyer en Coren Penhaligon het vrij goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat Sybill zou willen dat de eigenaar van Pencradoc Arts Centre eens opkeek van zijn spreadsheets en haar écht opmerkte. Helaas is zelfs dat te veel gevraagd voor workaholic Coren.

Maar wanneer Sybill en Coren hun krachten bundelen om een tentoonstelling te organiseren over het wilde en wonderbaarlijke leven van Elsie Pencradoc, een getalenteerde kunstenares die in het begin van de twintigste eeuw op Corens landgoed woonde, staat hen een verrassing te wachten. Hoe gaan een geheim schetsboek en een prachtige jurk van een gekostumeerd bal dat lang geleden tijdens midzomer plaatsvond, hen naar de schandalige waarheid over Elsie leiden? En zal het hen er misschien toe aanzetten om zelf een paar lang bewaarde geheimen te onthullen?

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Summer's secret Marigold
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493265226
Uitgever: Choc Lit

Tempest Zussen / Tempest SistersZomer in Carrick Park

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze...

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.

De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Summer at Carrick Park
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492507181
Ebook: 9781386953869
Uitgever: Choc Lit
Liefde in Taigh Fallon

Van een oud geheim naar een nieuw begin...

Als Angel Tempest erachter komt dat haar beste vriend Zac het Schotse landhuis Taigh Fallon van zijn oudtante heeft geërfd, biedt ze direct aan het samen met hem te bezoeken. Daarvoor moet ze wel haar sieradenwinkeltje in Whitby een paar dagen sluiten, maar dat is geen probleem. Het vooruitzicht van een tripje naar de Schotse hooglanden is gewoonweg te verleidelijk.

In Taigh Fallon komt Angel voor een grote verrassing te staan. Niet alleen staat Kyle, de ietwat chagrijnige neef van Zac uit Canada, ineens voor de deur, maar Angel komt er ook achter dat het landhuis een familiegeheim verbergt. Niets is wat het lijkt in Taigh Fallon, zelfs de liefde niet.

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Spring at Taigh Fallon
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789403658780
Ebook: 1230004502005
Uitgever: Choc Lit
Het boekwinkeltje aan zee

Ga mee op reis naar het boekwinkeltje aan zee…

Jessie Tempest heeft twee grote passies: het lezen van boeken en het verkopen van boeken. Haar boekwinkeltje in het kuststadje Staithes is een fijne plek om te schuilen voor de kille Yorkshire-wind. Het is Jessies heiligdom waar ze de echte wereld maar wat graag buiten de deur houdt. Als schrijver Miles Fareham en zijn zoontje Elijah hun intrek nemen in het vakantie-appartement boven de boekwinkel, wordt Jessies geduld aardig op de proef gesteld.

Jessie heeft zich altijd ongemakkelijk gevoeld in de buurt van kinderen en Elijah is een geval apart. Maar als ze achter het verhaal van de alleenstaande vader en zijn nieuwsgierige achtjarige zoontje komt, realiseert ze zich dat eerste indrukken vaak niet kloppen. Net als bij een boek, gaat er ook bij mensen achter de buitenkant vaak een bijzonder verhaal schuil.

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Jessie's little bookshop by the sea
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789403658858
Ebook: 1230004597773
Uitgever: Choc Lit
Kerst op het eiland Skye

Wat zou jij ervoor over hebben om met kerst bij degene te zijn van wie je houdt?

Het eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch een iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane.

Ivy werkte ooit met Zac samen, maar sloeg haar vleugels uit en verhuisde naar Glastonbury. Sindsdien mist hij haar ontzettend. Nu is het bijna kerst en Zac realiseert zich dat Ivy een gat in zijn leven heeft achtergelaten dat hij niet kan verdragen. En dus gaat hij op pad om Ivy op tijd naar Skye te halen om samen kerst te vieren, maar zal het hem lukken voor Kerstmis terug te zijn... en zal Ivy hem wel willen vergezellen?

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Christmas on the Isle of Skye
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789403620398
Ebook: 9781393989233
Uitgever: Choc Lit