Boekenplank:
Kies

Boeken van Kirsty Ferry

Meer over Kirsty Ferry

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.rosethornpress.co.uk/


Overzicht

  • Kerst op het eiland Skye - Christmas on the Isle of Skye

Carrick Park

  1. De betovering van Kerstmis - A little bit of Christmas magic
  2. Zomer in Carrick Park - Summer at Carrick Park

gedetailleerd overzicht

OverzichtKerst op het eiland Skye

Wat zou jij ervoor over hebben om met kerst bij degene te zijn van wie je houdt?

Het Eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch een iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane.

Ivy werkte ooit met Zac samen, maar sloeg haar vleugels uit en verhuisde naar Glastonbury. Sindsdien mist hij haar ontzettend. Nu is het bijna kerst en Zac realiseert zich dat Ivy een gat in zijn leven heeft achtergelaten dat hij niet kan verdragen. En dus gaat hij op pad om Ivy op tijd naar Skye te halen om samen kerst te vieren, maar zal het hem lukken voor Kerstmis terug te zijn... en zal Ivy hem wel willen vergezellen?

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Christmas on the Isle of Skye
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492585608
Uitgever: Choc Lit

Carrick ParkDe betovering van Kerstmis

Elke kerstwens kan uitkomen met een beetje magie…

Als huwelijksplanner van Carrick Park Hotel stelt Ailsa McCormack zich altijd tot doel om elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Soms moet ze daar echter een hoge prijs voor betalen; dit jaar moet ze een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst.

Niet dat het Ailsa veel uitmaakt. Er is nu eenmaal iets bijzonders aan het hotel rond de feestdagen en ze heeft altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de mensen die er ooit gewoond hebben. Met name voor het tragische leven van de beeldschone Ella Carrick. Haar opvallende portret hangt nog steeds bovenaan de trap in het hotel.

Maar dan zet een ontmoeting in de salon met een lange, knappe man die haar vreemd bekend voorkomt haar leven volledig op zijn kop. Ailsa’s eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien…

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: A little bit of Christmas magic
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585417
Uitgever: Choc Lit
Zomer in Carrick Park

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze...

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.

De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Schrijver: Kirsty Ferry
Oorspronkelijke titel: Summer at Carrick Park
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492507181
Ebook: 9781386953869
Uitgever: Choc Lit