Boekenplank:
Kies
  • Home
  • F
  • Susie Finkbeiner

Boeken van Susie Finkbeiner

Meer over Susie Finkbeiner

Genre: Roman (gelovige grondslag)

Verenigde Staten

Website: https://susiefinkbeiner.com/


Overzicht

  • Het verhaal dat ons verbindt - Stories that bind us

Pearl Spence

  1. En verlos ons van het stof - A cup of dust
  2. Het spoor naar huis - A trail of crumbs

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet verhaal dat ons verbindt

Als een jonge weduwe en het vijfjarige zoontje van haar zus plots op elkaar zijn aangewezen, ontstaat er tussen hen een speciale band dankzij de kracht van verhalen...

Omdat haar zus niet in staat is voor hem te zorgen, neemt de jonge weduwe Betty Sweet haar vijfjarige neefje Hugo in huis. Worstelend met hun verdriet, vinden Betty en Hugo elkaar in het vertellen van verhalen en ervaren ze samen hoe God hun wonden heelt. Het leven is vol zorgen, maar ook vol schitterende dingen.

Een verhaal van niveau over de kracht van een positieve instelling, geloof, verhalen en onvoorwaardelijke liefde in een harde wereld.

Schrijver: Susie Finkbeiner
Oorspronkelijke titel: Stories that bind us
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029731058
Ebook: 9789029731065
Uitgever: Kok

Pearl SpenceEn verlos ons van het stof

Niet je afkomst bepaalt wie je bent...

Oklahoma, 1935. De tienjarige Pearl Spence is een speels meisje met veel fantasie. Daarmee slaat ze zich door het leven in het door armoede en ziedende stofstormen geteisterde Red River. Haar vader, sheriff Spence, is een baken van rust in de stad en ze is er trots op zijn dochter te zijn.

Dan komt er een man in Red River wonen die het op Pearl lijkt te hebben gemunt. Als hij een schokkend geheim onthult, zakt de bodem onder Pearls bestaan weg. Als dit waar is, wie ís ze dan eigenlijk?

Schrijver: Susie Finkbeiner
Oorspronkelijke titel: A cup of dust
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023996989
Ebook: 9789023978657
Uitgever: Mozaïek
Het spoor naar huis

Wat als je familie niet je familie blijkt te zijn? Een ontroerende zoektocht naar geluk...

Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar wat er ook gebeurt, bij elke tegenslag, één ding weet ze heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het anker in haar leven.

Na een dramatische gebeurtenis besluiten Pearls ouders om de stofstormen van Oklahoma te verruilen voor het groene Michigan. Of ze ooit weer zullen terugkeren naar het huis waar Pearl opgroeide is nog maar de vraag. Zal het haar lukken om ergens anders een nieuw leven op te bouwen? Om het spoor te volgen, terug naar het geluk dat haar ooit zo vertrouwd was?

Schrijver: Susie Finkbeiner
Oorspronkelijke titel: A trail of crumbs
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789023952077
Ebook: 9789023952084
Uitgever: Mozaïek