Boekenplank:
Kies

Boeken van Alice Fokkelman

Alice Fokkelman studeerde Nederlands en Engels aan de Hogeschool Utrecht. In 2004 begon zij met het schrijven van korte verhalen, die meteen goed werden ontvangen. De verhalen van Fokkelman wonnen diverse prijzen en zijn gepubliceerd in o.a. Margriet, Viva en diverse literaire tijdschriften.

Meer over Alice Fokkelman

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1966


Overzicht

  • Ik ken je nog
  • Niet schudden alstublieft

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk ken je nog

Manon heeft nooit iemand verteld over de jongen die haar jeugd gruwelijk verpestte. Maar nu lijkt het verleden haar in te halen...

Vanaf de dag dat haar beste vriendin verhuist en de nieuwe buren hun intrek nemen, verandert het leven van Manon onomkeerbaar. Terwijl haar man aanpapt met de nieuwe buurvrouw, zinkt Manon dieper en dieper weg. Schuilt in buurman Wessel nog steeds de manipulator van vroeger of wordt ze geterroriseerd door waanbeelden in haar hoofd?

Ik ken je nog is een verslavende thriller vol psychologische spanning waarbij de woede, paniek en machteloosheid van de pagina's afspatten. De lezer blijft zich afvragen wie het echte slachtoffer is.

Schrijver: Alice Fokkelman
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401608466
Uitgever: Xander
Niet schudden alstublieft

In de bundel Niet schudden alstublieft staan verhalen over personages met elk hun eigen angst. Angst voor controleverlies, de toekomst, maar vooral het leven.

Schrijver: Alice Fokkelman
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789085703600
Uitgever: Boekenbent