Boekenplank:
Kies

Boeken van Sue Frost

Meer over Sue Frost

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Verander de tijd
Schotland 1908
Tijdens een zware storm vindt Matthew Brannon een zwaargewonde, zwangere vrouw op het strand. Hij brengt haar naar zijn echtgenote Blanche. De jonge vrouw overlijdt nadat zij is bevallen van een dochtertje. Matthew en Blanche noemen haar Eva.

Onder hun liefdevolle bescherming groeit Eva op tot een mooie, jonge vrouw. Pas na de dood van haar ouders hoort zij dat ze een pleegkind was. Vertwijfeld vertrekt Eva naar Parijs en stort zich in het bruisende uitgaansleven. Daar ontmoet zij de liefde van haar leven: David Klein. Een liefde die onmogelijk blijkt.

En weer vertrekt Eva. Nu naar Hollywood, waar zij een veelbelovende carrière als actrice opbouwt. Maar de première van haar allereerste film wordt overschaduwd door een vreselijk schandaal. Eva verdwijnt voorgoed van het witte doek.

Parijs nu
De bekende tv-presentatrice Beth Carlisle haat de stad van de liefde en de romantiek. Zij is dan ook van plan de opnames van haar nieuwe programma zo snel mogelijk af te ronden. Maar dan verneemt Beth dat de mysterieuze, inmiddels bejaarde actrice Eva Delamere in een Parijs klooster verblijft. Beth krijgt toestemming haar te interviewen en raakt volledig in de ban van Eva.

De volgende ochtend hoort ze tot haar grote ontsteltenis dat Eva is overleden. Beth besluit alles in het werk te stellen om meer licht te werpen op het verborgen leven van deze fascinerende vrouw.

Maar bij elke stap die ze zet in Eva's verleden, komt ook haar eigen, vaak pijnlijke, verleden weer boven water. Op Eva's begrafenis komt Beth oog in oog te staan met Michael, de man die haar ooit als kwetsbaar jong meisje een groot onrecht heeft aangedaan. 

Schrijver: Sue Frost
Oorspronkelijke titel: Redeem the time
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789022522967
Uitgever: Boekerij