Boekenplank:
Kies

Boeken van LouAnn Gaeddert

Meer over LouAnn Gaeddert

Genre: Roman

Geboren: 1931

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Haar geheime verlangen
Maar weinig vrouwen zijn zo mooi, geliefd en succesvol als Meg Bower. Ze woont in New York, werkt bij een groot juristenkantoor en is verloofd met de knappe Rick. Toch vraagt Meg zich af waarom ze de laatste tijd zo twijfelt aan allerlei dingen. En waarom interesseert haar schitterende carrière haar niet meer? En waarom heeft ze nog geen trouwdatum afgesproken? Waarom is ze zo rusteloos?

Meg weet wel dat haar toekomst met haar aanstaande man onbezorgd en zeker zal zijn. Rick, die alleen het beste wil in het leven: een appartement met uitzicht op Central Park, een baan aan de top - en haar, Meg. Maar soms verdenkt Meg haar verloofde ervan dat hij daar ook in die volgorde van wil genieten. Is zij alleen maar een statussymbool voor Rick?

Dan mag Meg mee naar de bruiloft van Ricks vriend in zijn geboortestad Stonefield. Daar, in het oude hart van het prachtige Massachusetts, ontmoet ze Pete, Ricks sympathieke oudere broer. Pete is net zo blond als Rick, maar daar houdt de vergelijking mee op. Pete houdt van de natuur en verafschuwt het snelle stadsleven. Met Pete kan ze praten, hij luistert echt naar haar. Meg voelt zich tot Pete aangetrokken op een manier waar ze helemaal niets van begrijpt en die ze niet kan weerstaan.

Heen en weer geslingerd tussen de twee broers en twee totaal verschillende werelden, weet Meg dat ze moet kiezen - en ontdekt tenslotte wat haar hart al lang weet...
Schrijver: LouAnn Gaeddert
Oorspronkelijke titel: Roses after rain
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 9789064930546
Uitgever: De Sfinx