Boekenplank:
Kies

Boeken van Nikki Gemmell

Meer over Nikki Gemmell

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1966

Website: Nikki Gemmell


Overzicht

  • De naakte bruid - The bride stripped bare
  • Klieveling - Cleave

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe naakte bruid

'Je bent nooit in control geweest, tot dit moment; nog nooit eerder heb je precies gekregen wat je wilde. Het licht is uit. Je voelt een aanraking die tegelijk zacht, langzaam en uitdagend is en die je gek maakt van verlangen'.

Stel je voor: je bent op huwelijksreis en wordt zachtjes in slaap gewiegd door de lome tropische hitte en de belofte van een leven vol geluk. Dan ontdek je een schokkend geheim over je kersverse echtgenoot. Maar in plaats van een gebroken hart, brengt die ontdekking je juist vrijheid: de vrijheid om je diepste verlangens kenbaar te maken en eindelijk te krijgen wat je echt wilt...

De naakte bruid is het verhaal van een gepassioneerde seksuele ontdekkingstocht, even erotisch als gevaarlijk.

Schrijver: Nikki Gemmell
Oorspronkelijke titel: The bride stripped bare
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789022566763
Ebook: 9789460236808
Uitgever: Boekerij
Klieveling

Snip Freeman, beeldend kunstenares, krijgt onverwacht een erfenis met de opdracht het verhaal van haar vader te achterhalen. Hij leeft als kluizenaar in de woestijn te midden van de aboriginals en heeft zijn vrouw en dochter al jaren geleden verlaten. Snip weet alleen nog van hem dat hij haar als klein meisje ontvoerde en meenam de woestijn in.

Op zoek naar haar vader vindt zij haar geliefde. Snip probeert zich te verzetten tegen haar gevoelens, maar kan niet ontkennen dat ze diep wordt geraakt. Toch moet ze eerst het verhaal van haar vader achterhalen. Dat lukt, in de woestijn, waar ze vervolgens stranden en bijna om het leven komen.

Later zet Snip zich over haar angst om zich te binden heen en vestigt zich met haar geliefde op Tasmanië. Ze heeft afgerekend met wat achter haar ligt. Totdat haar vader opeens weer voor de deur staat. Hij probeert haar over te halen om opnieuw met hem de woestijn in te trekken. Als hij merkt dat zijn pogingen tevergeefs zijn en haar liefde voor de ander sterker is, zit er nog maar één ding op...

Schrijver: Nikki Gemmell
Oorspronkelijke titel: Cleave
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789025413255
Uitgever: Atlas Contact