Boekenplank:
Kies

Boeken van Ava Glass

Meer over Ava Glass

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): C.J. Daugherty, Christi Daugherty

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Ava Glass


Alias Emma

  1. Alias Emma - The chase
  2. De verrader - The traitor

gedetailleerd overzicht

Alias EmmaAlias Emma

Een geheime missie in nachtelijk Londen. Zal ze het redden?

Alles aan Emma Makepeace is nep, zelfs haar naam. Ze heeft net de training tot geheim agent afgerond en wordt meteen in het diepe gegooid met een belangrijke missie: Emma moet Michael Primalov, de zoon van Russische dissidenten, van de ene kant van Londen naar de andere kant begeleiden om hem in veiligheid te brengen.

Russische spionnen zitten hem op de hielen. De Londense surveillancecamera’s zijn gehackt door de Russische overheid en Emma moet alles op alles zetten om uit beeld te blijven, elke straathoek en elk steegje wordt in de gaten gehouden. Het openbaar vervoer en taxi’s moeten ze vermijden. Pinpassen kunnen ze niet gebruiken. Emma heeft twaalf uur de tijd om haar missie te voltooien.

Wanneer haar contactpersoon ineens onbereikbaar is, kan ze niemand meer vertrouwen. Eén verkeerde beweging kan voor zowel Emma als haar beschermeling de dood betekenen...

Schrijver: Ava Glass
Oorspronkelijke titel: The chase
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026357091
Ebook: 9789026357107
Uitgever: Ambo | Anthos
De verrader

Vind hem voordat hij jou vindt...

In een koffer in zijn eigen appartement wordt het lichaam aangetroffen van een MI6-agent. Spion Emma Makepeace maakt jacht op de brute moordenaar. Om hem te pakken te krijgen reist ze af naar de Franse Rivièra, waar ze undercover gaat op een privéjacht.

Het slachtoffer schaduwde namelijk twee oligarchen die ervan verdacht worden illegaal wapens te importeren. Alles wijst erop dat zich binnen de Britse overheid een mol bevindt die ze helpt.

Om de verrader te ontmaskeren ziet Emma zich gedwongen onder een valse identiteit aan het werk te gaan op het superjacht. Maar het glanzende schip herbergt duistere geheimen en midden op zee in de Franse Rivièra is Emma op zichzelf aangewezen.

Schrijver: Ava Glass
Oorspronkelijke titel: The traitor
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026364587
Ebook: 9789026364594
Uitgever: Ambo | Anthos