Boekenplank:
Kies
  • Home
  • G
  • Amanda Goldberg & Ruthanna Hopper

Boeken van Amanda Goldberg & Ruthanna Hopper


Lola Santisi

  1. De galaprinses - Celebutantes
  2. Vallende sterren - Beneath a starlet sky

gedetailleerd overzicht

Lola SantisiDe galaprinses

Lola Santisi houdt van Hollywoodglamour. Ze is zesentwintig jaar geleden geboren in de nacht van de Oscaruitreikingen en sindsdien hopeloos verslaafd aan knappe acteurs. Haar BHV (Beste Homo Vriend) is Julian, een trendy modeontwerper. Lola probeert zijn prachtige galajurken op de Rode Loper te krijgen. Maar beroemde diva's als Scarlett, Fran, Britney of Paris ervan te overtuigen een exclusieve Julian Tennant te dragen op 'Oscar Night' is net zoiets als het veroveren van roze Louboutin pythonlaarzen (Gwyneth is 12e op de wachtlijst).

Geholpen door haar beste vriendinnen Kate, een ambitieuze talentscout, en Cricket, comapatiënt in Grey's Anatomy, navigeert Lola door de dolgedraaide hel van Hollyweird. Maar op het moment suprême hangt haar succes aan één zijden draadje. Zal Lola nog op haar stiletto's staan als de zon weer opkomt na de after-after Oscar Party?

Schrijver: Amanda Goldberg & Ruthanna Hopper
Oorspronkelijke titel: Celebutantes
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044338096
Ebook: 9789044337167
Uitgever: The House of Books
Vallende sterren

Lola Santisi is goed bezig tijdens het beroemde filmfestival in Cannes. Ze helpt haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian, een trendy modeontwerper, met de lancering van zijn galacollectie - op een luxe jacht aan de Franse Rivièra. Zal het Lola lukken Julians meest spectaculaire jurk op het Gouden Palmfeest te krijgen?

Aan haar beste vriendinnen Kate en Cricket zal het niet liggen. Maar de megasterren op de rode loper zijn niet snel tevreden. Het ene egodrama is nog niet gesust of een andere sabotagetruc dient zich alweer aan. Lola zou er bijna haar Loubie stiletto's voor uitschoppen en verdergaan op haar Crocs. Tot de chaos achter de schermen volledig uit de hand loopt.

Schrijver: Amanda Goldberg & Ruthanna Hopper
Oorspronkelijke titel: Beneath a starlet sky
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044336962
Ebook: 9789044336979
Uitgever: The House of Books