Boekenplank:
Kies

Boeken van Emma Haughton

Emma Haughton studeerde Engels in Oxford. Ze is schrijfster en freelance journalist, gespecialiseerd in gezondheid en familiezaken.

Meer over Emma Haughton

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Emma Haughton


Overzicht

  • De retraite - The Sanctuary
  • Het donker - The dark

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe retraite

Een exclusief toevluchtsoord. Een moordenaar. Niemand kan ontsnappen...

Zoey herinnert zich niets meer van gisteravond. Maar ze weet wel dat er iets heel vreemds is gebeurd. Want ze is niet meer in New York. Ze wordt wakker in de woestijn, in een wit gebouw dat ze niet herkent, en ze is alleen.

Als ze ontdekt dat ze is opgenomen in The Sanctuary, een discreet, mysterieus, geïsoleerd toevluchtsoord ver weg van het normale leven is ze verbijsterd. Ze weet dat ze geheimen heeft, en problemen, maar ze dacht dat ze alles onder controle had.

Naarmate ze meer tijd doorbrengt met andere bewoners, begint ze eerlijker te worden over waarvoor ze op de vlucht is. Tot ze zich realiseert dat niet iedereen in The Sanctuary het beste met haar voor heeft en dat iemand misschien wel een moordenaar is.

Schrijver: Emma Haughton
Oorspronkelijke titel: The Sanctuary
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021031422
Ebook: 9789021031439
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het donker

Een dood lichaam. Twaalf verdachten. 24 uur totale duisternis...

Het leven van EHBO-arts Kate North staat op zijn kop door een persoonlijke tragedie. Wanneer ze de kans krijgt om aan de slag te gaan bij het VN-onderzoeksstation op Antarctica grijpt ze die zonder twijfel met beide handen aan. Op Antarctica zou niemand haar kennen - en niemand dus weten over haar tragische verleden. Eindelijk geen medelevende blikken en mensen die vragen hoe het met haar gaat.

Maar terwijl het station in een totale winterduisternis gehuld wordt, begint Kate te vermoeden dat de dood van haar voorganger niet toevallig was. En hoe meer vragen ze stelt, hoe gevaarlijker het wordt voor iedereen...

Schrijver: Emma Haughton
Oorspronkelijke titel: The dark
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024595822
Ebook: 9789024595839
Uitgever: Luitingh-Sijthoff