Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Ashley Herring Blake

Boeken van Ashley Herring Blake

Meer over Ashley Herring Blake

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ashley Herring Blake


Overzicht

Delilah Green doet niet aan gevoelens

Delilah Green heeft zichzelf beloofd dat ze nooit terug hoeft te gaan naar Bright Falls, het stadje waar ze is opgegroeid. Er is daar niets voor haar, behalve herinneringen aan een eenzame jeugd en een afstandelijke stieffamilie waar ze een slechte band mee heeft. Wanneer haar stiefzus Astrid haar onder druk zet om haar bruiloft te fotograferen, kan Delilah geen nee zeggen. Ze is van plan om Bright Falls na de bruiloft gelijk weer te ontvluchten, maar dan ziet ze Claire Sutherland, een van Astrids verwaande vriendinnen. Delilah besluit dat er misschien toch nog wat plezier (en een beetje wraak) te vinden is in Bright Falls.

Claire Sutherland heeft haar elfjarige dochter grotendeels alleen opgevoed, terwijl ze moest dealen met een onbetrouwbare ex en ook haar boekhandel draaiende moest zien te houden. Ze weet wie Delilah is, maar kent haar eigenlijk totaal niet. Tijdens de aanloop naar de bruiloft kunnen de twee elkaar niet ontlopen, en al helemaal niet meer wanneer ze een complot bedenken om Astrid te redden van haar afschuwelijke verloofde.

Claire twijfelt steeds meer of ze de charmes van Delilah wel kan weerstaan. Maar na een tijdje begint ze zelfs te vermoeden dat ze dat eigenlijk ook helemaal niet wil...

Schrijver: Ashley Herring Blake
Oorspronkelijke titel: Delilah Green doesn't care
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021489001
Uitgever: LoveBooks