Boekenplank:
Kies

Boeken van Jana Hoch

Jana Hoch is paardentrainer en gebruikt iedere vrije minuut om te schrijven - een perfecte dag begint voor haar met een laptop op schoot en een kop warme chocolademelk en eindigt met een ritje op haar paard Jamie.

Meer over Jana Hoch

Genre: Young Adult

Geboren: 1992

Geboorteland: Duitsland

Website: Jana Hoch


Royal Horses

  1. De kroon en het hart - Kronenherz
  2. De kroon en de droom - Kronentraum
  3. De kroon en de nacht - Kronennacht

Jeugdboeken

  • Pony Jamie - gewoon geweldig! - Pony Jamie - Einfach heldenhaft!

gedetailleerd overzicht

Royal HorsesDe kroon en het hart

De zestienjarige Grace heeft niet zo veel met paarden - en nog minder met prinsen en prinsessen. Toch komt haar zomerstage in de stoeterij van de koninklijk familie precies op het goede moment.

Alleen krijgt ze al op de eerste dag ruzie met Edward, de paardentrainer. Hij verdenkt haar ervan een geheim te hebben en haalt alles uit de kast om erachter te komen wat het is. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is, komt kort na deze aanvaring prins Tristan aan bij het koninklijke buitenverblijf en zet hij Grace’ leven op zijn kop.

Veel te laat beseft ze dat ze verliefd aan het worden is... en ook nog eens precies op een jongen bij wie ze eigenlijk ver uit de buurt zou moeten blijven.

Schrijver: Jana Hoch
Oorspronkelijke titel: Kronenherz
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000377336
Ebook: 9789000377343
Uitgever: Van Goor
De kroon en de droom

Paparazzi, flitsende camera’s, schandalen - Grace’ leven staat van de ene op de andere dag op zijn kop. En daar is er maar één schuldig aan. Edward. Of liever: prins Tristan. Grace voelt zich nog steeds verraden door zijn leugens. Waarom heeft hij haar niet verteld wie hij werkelijk is?

Maar wanneer Edward voorstelt om samen de pers te ontvluchten, kan Grace geen nee zeggen. Vooral omdat haar hart nog steeds sneller gaat kloppen als ze Edward met de paarden aan het werk ziet. Of als hij haar op die bepaalde manier aankijkt...

Maar is Grace echt klaar om zijn wereld in te stappen?

Schrijver: Jana Hoch
Oorspronkelijke titel: Kronentraum
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000378180
Ebook: 9789000379293
Uitgever: Van Goor
De kroon en de nacht

Toen Grace ontdekte dat Edward eigenlijk prins Tristan was, stond ze voor een keuze. En ze heeft een besluit genomen. Voor hem. Maar nu staat hun liefde voor de allerbelangrijkste beproeving...

Ze wilde nooit een prinses zijn. En toch zijn alle camera’s op haar gericht en wordt elke stap die ze naast Edward zet nauwlettend in de gaten gehouden. Ze realiseert zich al snel dat het glamoureuze leven van het koningshuis alles verandert: haar relatie met Edward, maar ook haarzelf.

Te midden van alle schandalen en intriges kan Grace alleen bij de paarden haar toevlucht vinden. En terwijl Edward zijn rol als prins steeds serieuzer moet nemen, twijfelt Grace. Is ze echt bereid om haar eigen dromen op te geven voor de liefde?

Schrijver: Jana Hoch
Oorspronkelijke titel: Kronennacht
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789000379309
Ebook: 9789000379316
Uitgever: Van Goor

JeugdboekenPony Jamie - gewoon geweldig!

Dagboek van de bijdehandste pony van de wereld...

‘Ik heet Jamie en ik ben een beroemd dressuurpaard. Tenminste, dat word ik zodra iedereen eindelijk inziet dat ik daar stiekem een groot talent voor heb. In de tussentijd moet ik nog een klein misverstandje uit de weg helpen, namelijk dat ik te groot zou zijn voor het sportteam van de manege. Daarom werd ik afgekeurd en gaan ze me verkopen. Maar dat laat ik niet zomaar gebeuren! Zelfs dat rare meisje kan mij niet tegenhouden. Jana denkt namelijk dat ze een paardenfluisteraar is. Maar ze heeft totaal niet in de gaten met wie ze te maken heeft, want ik ben juist de beste mensenfluisteraar aller tijden!’

Samen met zijn mens Jana vertelt pony Jamie over zijn heldendaden, in en om de paardenbak. Smullen voor alle boekenfanaten, paardenliefhebbers en wortelfans van 9 jaar en ouder.

Schrijver: Jana Hoch
Oorspronkelijke titel: Pony Jamie - Einfach heldenhaft!
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789000381982
Ebook: 9789000381999
Uitgever: Van Holkema & Warendorf