Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Holtes & Sietsma

Boeken van Holtes & Sietsma

Meer over Holtes & Sietsma

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Nederland

Website: Holtes & Sietsma


Back Up

  1. Zo wijd de wereld strekt
  2. Brug in de tijd

gedetailleerd overzicht

Back UpZo wijd de wereld strekt

Niets is wat het lijkt...

Dit verhaal begint voor het Vredespaleis in Den Haag, waar een aanslag wordt gepleegd op het leven van de directeur van UNBI (United Nations Bureau of Investigation). Hij was opgeroepen om bij het Internationaal Strafhof te getuigen in het proces tegen de internationale criminele organisatie Spider Web.

Lémarc Tasker moet als opsporingsleider de aanslag onderzoeken en zet een ongekend felle internationale klopjacht in om de daders te achterhalen. Tijdens de klopjacht krijgt hij te maken met allerlei vreemde wendingen en krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: een vrouw! Alleen, een vrouw? Of is er meer? Want wie is dan verantwoordelijk voor een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen met spetterende acties? Zal het Tasker (en de lezer) lukken om het mysterie rond de aanslag te ontrafelen?

Schrijver: Holtes & Sietsma
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402172713
Uitgever: Brave New Books
Brug in de tijd

Hoe een ontmoeting alles in gang zette...

In het Vredespaleis te Den Haag botst Hakon Torstein Eriksson tegen een mysterieuze vrouw. Vanaf het moment dat hij met haar in zijn armen de trap van het Vredespaleis aftuimelt, vinden er mysterieuze gebeurtenissen plaats. Diep verborgen geheimen die een lawine aan vragen tot gevolg hebben, komen aan het oppervlak. Is de kennis van het verleden volledig? Wat hebben Hakon en die vrouw daarmee te maken? Zal dit gevolgen hebben voor de mensheid?

Schrijver: Holtes & Sietsma
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464051667
Uitgever: Brave New Books