Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Heleen van den Hoven

Boeken van Heleen van den Hoven

Meer over Heleen van den Hoven

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1959

Geboorteland: Nederland

Website: Heleen van den Hoven


Overzicht

  • De mosselman
  • De speelgoedman
  • Het Carpa complot
  • Het Tango algoritme

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe mosselman

Zeg, ken jij...

Erika’s vriend wordt dood gevonden in het bos waar haar broer Kees als boswachter werkt. Wanneer enkele drinkwaterbedrijven alarm slaan, vermoedt Kees dat zijn zwager iets op het spoor was bij Avalon, de afvalzuivering van een chemisch concern. Dan valt er nog een slachtoffer en staat Erika er alleen voor. Is haar broer wel te vertrouwen?

Terwijl in het land protesten oplaaien vanwege maatregelen tegen waterschaarste, ontrafelt Erika een geheim dat iemand tegen elke prijs wil beschermen.

Schrijver: Heleen van den Hoven
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789461096142
Uitgever: De Crime Compagnie
De speelgoedman

Kun je hem vertrouwen?

Na een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling van Fee Kastelijn heeft gewekt, zijn collega bij transportbedrijf Dubbelman Logistiek.

Wanneer Fee besluit Inigo van zijn saaiheid te verlossen, leert ze een interessantere man kennen dan ze had verwacht. Maar wat doet hij in de uren die hij naderhand vergeten is?

Al snel vragen ze zich allebei af: Wie is Inigo Dubbelman eigenlijk? De vraag gooit hun levens overhoop. Het antwoord is dodelijk.

Schrijver: Heleen van den Hoven
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789461094490
Uitgever: De Crime Compagnie
Het Carpa complot

'Hello, we are looking for highly intelligent individuals.'

Aanvankelijk lijkt CARPA 3521 een speelse manier om sollicitanten te werven met puzzels op het internet. Anja's broer, Geus, laat zich graag uitdagen en al snel is hij door de eerste ronde heen.

Maar wanneer hackers een sluis overnemen, beseft Anja hoe hoog de inzet is en dat haar broer in gevaar is. Maar hij niet alleen. Een winterstorm nadert. Is Nederland nog wel veilig?

Schrijver: Heleen van den Hoven
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789461093936
Ebook: 9789461094001
Uitgever: De Crime Compagnie
Het Tango algoritme

Zoek... en je zult gevonden worden.

Tot plezier van haar huisgenoten Grace en Florence behandelt wiskundelerares Emmy het zoeken naar een nieuwe danspartner als een wiskundig probleem. Ze besluiten Emmy, die dating-apps verschrikkelijk vindt, een handje te helpen.

Ondertussen verbergen de vrouwen alle drie hun eigen geheim. Tot de aankoop van een paar dansschoenen de verkeerde mensen naar hun huis in Nieuwegein leidt...

Schrijver: Heleen van den Hoven
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789461095183
Ebook: 9789461095084
Uitgever: De Crime Compagnie